Jump to content

Bug quest


ArmandoTiganu
 Share

Recommended Posts

E posibil ca sampul să aibă anumite limitări cu privire la numărul total de checkpointuri care pot exista simultan pe server.

Încearcă mai târziu. Timp este suficient ca toată lumea să-și facă toate questurile.

Link to comment
Share on other sites

Din păcate, nu cred ca este așa. Aseară am mai încercat de aproximativ 2 ori la interval de aprox. o ora și tot nu mergea. Acum, la ora 14:18 am încercat din nou și e aceeași situație, fiind 352 playeri on, din care 118 pe /sleep. De asemenea, am consultat alti jucatori care au luat questul odată cu mine și lor le-a apărut checkpoint. Nu știu dacă asta e un motiv, dar e posibil sa fi început ieri questul și sa fi dat /q in timpul lui, deși nu sunt sigur dacă am mai apucat sa îl iau sau nu.

Link to comment
Share on other sites

Am si eu aceeasi problema, am deja 3 zile de cand incerc sa fac questul, am intrat si la ora 3-4 dimineata cand toti dorm. Nimic abosolut nimic. Imi apare scrisul jos dar nu imi da checkpoint. Si cand dau Y din nou imi zice Erroare: Deja ai inceput questul

Link to comment
Share on other sites

Am adăugat ieri un eveniment automat la baza de date care verifică la fiecare 30 de minute tabelel pentru quest și corectează un anumit caz care vă împiedică pe voi în joc să continuați questul.

Dacă tot mai sunt probleme, chiar după relog și după ce așteptați câte 30 de minute, postați aici și specificați numele contului și serverul ca să putem verifica.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.