Jump to content

BUG quest


R0XANA
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Roxana 

Server: RPG1

Descrierea bugului: Azi e ultima zi a quest ului cu livrarea de ouă și am fost începutul quest ul normal.. aveam vreo 8 9 livrate cred și am luat crash. Când am revenit la nea Firel să dau Y deja m a luat să colectez morcovii, deși etapa asta a quest ului abia mâine începe. Deci în teorie și n practică m am chinuit degeaba să fac quest ul ca la final să nu primesc told ul ăla 😅

Screenshot(s): Am doar screen că mă pune să livrez morcovii. https://imgur.com/a/A8vksmY

Link to comment
Share on other sites

Bugul este cunoscut. La adaptarea Questului curent scripterul a folosit bucăți de cod mai vechi din Questul de Crăciun care avusese aceeași problemă și care fusese rezolvată într-o versiune mai nouă. Nu și-a dat seama și a rămas bucata de cod mai veche. Partea mai bună este că acest bug nu ar trebui să vă împiedice din a termina Questul și dacă vă pune să adunați morcovii.

Link to comment
Share on other sites

Nick-ul tau: syko
Server: rpg1
Descrierea bugului: Nu cred ca am ce sa explic prea mult, filmarile spun tot.
Screenshot(s): 

 

am fost la firel si am luat premiul, dat fiind faptul ca am adunat cei 20 morcovi (in teorie), ca in practica am colectat de fapt 1 dar pe chat 51. (aici am luat premiul: https://www.youtube.com/watch?v=vuFJRkfTVRA).

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.