Jump to content

O problema cu un biz

SonyEricson
 Share

Recommended Posts

Salut pe RPG1 detin acest biz (53) Clucking Bell langa CNN LV la noi pe web arata ca pretul sau este de 1.000$.

M-am dus pe RPG2 sa cumpar acelas biz, pentru ca pe web arata pretul sau la usa 500.000$,dar nu are posibilitatea de a da /buybiz, dupa ce m-am uitat mai atent am observat ca acela nu este scos la vanzare si pretul sau pe Web-Stats-Businesses la ei (RPG2) este de 500.000$ , iar la noi pe RPG1  Web-Stats-Businesses arata ca pretul este de 1.000$ de ce arata asa? Nu sunt banii pe care ii are in biz pentru ca am folosit si comanda /bizstatus, este bug? se poate cumpara? de ce arata 1k la noi si 500k la ei pe web? Am incercat sa vorbesc cu admini lor,dar nu prea m-au luat in serios. Multumesc frumos pentru timpul acordat.

Salut,

Acela este prețul bizului când este liber de proprietar și e pus spre vânzare. Fiecare biz are un astfel de preț, preț care este fix și pe care nu-l poate schimba proprietarul.

Diferența de preț dintre RPG1 și RPG2 e datorată cel mai probabil de niște modificări făcute de adminii de pe RPG2, care probabil voiau să seteze prețul de vânzare cu proprietar și nu prețul la liber al bizului.

Voi corecta prețurile de pe RPG2.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.