Jump to content

Problemă SAMP not responding W10&W11 PRO

South Madalinescu
 Share

Recommended Posts

Salut. Fac acest topic deoarece am o problema pentru care nu găsesc nici o soluție. In noiembrie 2022 am achiziționat un nou PC iar în momentul în care mi am instalat sampul am întâmpinat aceasta problema, și anume: intru pe joc (fara nici un mod, curat), mă joc timp de 10 15 minute, uneori chiar 30 40 min, după care îmi intră jocul in bara și mi se blochează (când folosesc ctrl alt delete îmi apare mot responding). Precizez că am incercat toate metodele posibile, de la compatibility, la rezoluție, la anticrasher, launch with administrator permission, etc). Inițial am avut instalat Windows 11 pro, după care m am decis să îmi bag Windows 10, dar și pe acest Windows întâmpin aceeași problema. Va rog să îmi oferiți ajutor.

Uneori intru in joc, ies din casă și îmi bagă jocul in bară direct. Dacă stau in casa si nu ies nu pățesc aceasta problemă. :))

Am dezinstalare sampul, l am instalat atât de pe filelist cât și de pe moduri.ro și am aceeași problema

Am incercat si SAMP Addon si Anticrasher

Salut,

Si mie mi se întâmpla adesea, mai ales după ce bag jocul în bară de câteva ori, la un moment dat când vreau să reintru nu îmi mai iese jocul din bară. Țin să menționez ca aceste probleme se datorează încompabilității dintre Windows 10 si San Andreas, vorbim de 11 ani diferență, nu avem cum să comparăm mere cu pere. Dacă vrei să joci SAMP și să nu ai nicio problemă de acest gen, probleme care sunt cauzate strict de Windows, și nu de joc, atunci mută-te pe Windows 8.1, eu personal l-am folosit 8 ani iar în această perioadă nu am avut niciun fel de problemă cu jocul, exeptând probleme cauzate de moduri, etc, strict de Windows, nici una. Problema este că Windows 8.1 a iesit din support-ul celor de la Microsoft si nu mai ai update-uri pe el, însă măcar nu mai ai probleme cu jocul.

Stima! Daca tu spui ca ai incercat toate metodele de la anticrasher, samp addon, nu ai decat sa incerci probabil si reinstalarea de direct X desi nu prea te ajuta ca problema cel mai probabil e de la windows, dupa cum a spus si Tupi, daca ai trece pe un windows mai vechi ti s ar rezolva toate probleme desi nu asta e solutia cea mai buna. Incearca un modpack cv clean doar cu niste sampaddon dar asta numai dupa ce ii faci setarile de depanare din click dreapta de la windows ca poate te ajuta si aia, in rest nu exista solutii, probabil alte moduri de pe net dar noi nu oferim support in ele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.