Nasumeth Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Stie cineva daca esti posibil sa joci samp pe telefon cu sistem de operare ios ( iphone ) pentru android am vazut ca exista aceasta posibilitate, dar pentru ios inca n am gasit un raspuns. Daca stie cineva o varianta care sa nu implice jailbreak as aprecia. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaly. Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Am incercat si eu sa fac ceva in legatura cu Samp-ul pe iOS, dar nu merge fara jailbreak. Totusi eu nu-ti recomand sa te risti sa-ti faci jailbreak, o sa iti para rau mai tarziu daca ti-ai dori sa faci asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Nu exista alte variante inafara de cea enumerata, doar pe android, dar si asa nu ti recomand jocul pe android pt ca e plin de buguri/coduri si te risti cam pe orice server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruVM Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Din ce stiu, nu este si pentru iOS ci doar pentru Android si cel de Android are prea multe buguri si nu iti recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 Ai primit răspunsul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts