ALex Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Nick-ul tau: ALex Server: RPG 1 Descrierea bugului: Poate nu este dar eu am observat o chestie . Cand dau /Hpoints sa vad cate puncte am ca helper apare asa : In primul rand scrie ca in cursul acestei luni ai acumulat 282 de puncte, la sfarsit scrie total de 556 adunate pe ambele luni . Eu luna trecuta am avut 205 puncte iar acum am un total de 556 adica 556-205= 351 de puncte iar mie imi apare 282 de puncte. Este o diferenta prea mare zic eu si am dat si relog acum nu stiu . Am zis sa expun aceasta problema pe care am sesizat-o Screenshot(s): https://imgur.com/a/J5ElQFd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted November 15 Share Posted November 15 Acele 557 de puncte apar în total, 282 puncte apar pentru luna în curs, nu pentru 30 de zile calendaristic. În total apar și punctele salvate din alte dăți în care ai fost helper, dacă punctele respective au mai rămas în baza de date. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts