TLG AndreSef Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Nick-ul tau:[TLG]SiuuuuuuuAndreSef Server:rpg1 Descrierea bugului: Un quest plin de bug uri. Am facut partea 3 din quest si nu am primit nimic. Apas de nebun pe Y la firel si nimic. Screenshot(s): log uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Strânge dovezi dacă vrei să ne putem da seama ce s-a întâmplat. De asemenea nu apăsa ca nebunul că trimiți requesturi multiple aiurea către baza de date. Dacă tu faci asta și mai fac încă câțiva jucători același lucru ca tine în loc să aștepte, vor apărea probleme. Mergi din nou la Firel și apasă o singură dată pe Y. Vezi ce-ți zice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AndreSef Posted August 4, 2023 Author Share Posted August 4, 2023 Am apasat din nou Y, primid mesaj in chat ''am premii de revendicat''. Am fost bagat direct in misiunea urmatoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Ar fi trebuit să-ți apară meniul de selectare a premiilor. Apasă o singură dată pe Y când mergi la Firel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts