DanuT69 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Nick-ul tau: DanuT69 Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: Am facut maraton pro luna trecuta, am dat claim, m-am si plimbat cu Flatbed-ul un pic. Insa acum voiam sa-l iau iar si mi-a disparut de pe /v, se poate verifica ? Nici pe website nu apare. Screenshot(s): Se poate vedea direct pe profilul de web, https://www.rpg.b-zone.ro/players/vehicles/DanuT69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Salut, Din câte am verificat nu ai dat claim la premiul cu Flatbed, după cum poți vedea aici https://i.imgur.com/LMHjKEL.png De terminat l-ai terminat într-adevăr din ce se vede, însă nu apare că ai fi dat claim la premiul final al versiunii PRO. Ești sigur că ai făcut asta? Ai cumva vreo dovadă în acest sens? Nu prea văd vreun motiv să-ți fi dispărut de pe cont de pe 1 și până acum, după mai bine de două săptămâni de joc, și să nici nu figureze că ai fi dat claim la premiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanuT69 Posted August 17, 2023 Author Share Posted August 17, 2023 (edited) Salutare, Am fost in concediu saptamana trecuta, nu prea am verificat, doar atunci la inceput. Nu am dovada, sorry. Insa stiu 100% ca am dat claim :). E imposibil sa nu fi dat...mai ales ca am dat la Sentinel Edited August 17, 2023 by DanuT69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanuT69 Posted August 17, 2023 Author Share Posted August 17, 2023 Eu stiu ca m-am plimbat cu el un pic, acum nu pot sa fiu nici eu 100% sigur + ca nu am dovezi, nu m-am gandit ca trebuie mai ales ca n-am avut vreo problema de acest gen pana acum. Am fost si o saptamana in CO, eu nu prea foloseam nici inainte vehiculele din /maraton insa ieri vazusem ceva jucator cu Flatbed-ul si am zis ca hai ca-i pun si eu culoare, etc. insa nu il aveam pe /v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Ți-am adăugat un vehicul de tip Flatbed pe cont. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts