Jump to content

Medalii pentru mureșeni la Campionatul Național de Culturism și Fitness


Shirogane
 Share

Recommended Posts

stire-culturism-660x330.jpeg

 

Prima zi a Campionatului Național de Culturism și Fitness a venit cu un start de senzație. Sportivii din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) din Târgu Mureș au reușit să urce pe podium, câștigând șase titluri de campion național și un titlu de vicecampion național.

 

Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a CSU Târgu Mureș, Izabella Demény a luat locul I la proba Bikini fitness junioare 16-20 de ani, 160 de centimetri și tot locul I la proba Bikini fitness 21-23 de ani, 160 de centimetri.

 

Paula Frandeș a obținut medalia de argint la proba Fit Model junioare și o altă medalie de argint la proba Bikini fitness junioare, 166 centimetri.

 

La masculin, Bogdan Adrian Suciu a obținut medalia de argint la categoria Bodybuilding juniori, 80 de kilograme și medalia de bronz la categoria Bodybuilding classic juniori.

 

 

Mădălin Străinescu s-a clasat pe locul I la categoria Men’s physique juniori 16-20 de ani + 178 centimetri, iar apoi s-a clasat pe locul II la categoria Men’s physique juniori 21-23 de ani +178 centimetri.

 

 

Campionatul se continuă și în aceste zile și va avea loc tot la Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu.

 

SURSA

 

Edited by Shirogane
corectare sursa
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.