Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

Carpe diem cu GT 4: toamna asta HUAWEI îți face upgrade la stil


Shirogane
 Share

Recommended Posts

image-2023-09-22-26553053-41-huawei-watch-4.png

 

Nimeni nu ar fi crezut acum zeci de ani că toate informațiile lumii, toată evoluția științelor și toate operele de artă create vreodată vor putea fi disponibile majorității oamenilor printr-un dispozitiv care încape într-un buzunar sau că un ceas pe care îl porți la încheietură ar putea să îți analizeze sănătatea și să te ajute să te organizezi mai bine. 

 

 

Inovând și astfel contribuind la evoluția constantă a tehnologiei și a stilului de viață al omului modern, HUAWEI aduce în piața ceasurilor inteligente cea mai nouă adiție la consacrata serie GT, HUAWEI WATCH GT 4.

 

Fiecare secundă contează - design unic și tehnologie de ultimă oră

Creat special pentru omul secolului 21, deci adaptat la nevoile și interesele sale, HUAWEI WATCH GT 4 știe că fiecare secundă contează. Astfel, HUAWEI menține standardele sus păstrând autonomia bateriei de până la 2 săptămâni, caracteristică de bază și în generațiile precedente ale ceasului.

 

 

Șansele să rămâi fără baterie sunt minime, iar șansele să rămâi neobservat sunt și mai mici, pentru că noul ceas de la HUAWEI este conceput sub sloganul Design forward!, prin care HUAWEI își propune să tindă către apogeul tehnologiei momentului fără niciun compromis la capitolul design, din contră.

 

Designul ceasului HUAWEI WATCH GT 4 se concentrează pe două direcții geometrice: colțuri și linii curbe. Varianta ceasului cu dimensiunea de 46 mm vine cu un cadran octogonal, care inspiră putere și fermitate, iar varianta de 41 mm se bucură de clasicul ceas rotund, rafinat și cu finisaje elegante.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.