Jump to content

BUG desync la greu - Login - Bunker - Rob..etc

Barrows
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Barrows
Server: rpg1
Descrierea bugului: Ori de cate ori incerc sa dau rob mereu se blocheaza, sau daca intru in bunker, fratilor faceti ceva, deja zeci de rob points am pierdut din cauza serverului, desync la greu. As dorii sa primesc punctele inapoi, nu se mai poate asa.. stai cu orele sa am puncte , puncte care se duc in secundar 2 dintr-o nimica toata.. Tin sa precizez ca nu am nici un fel de mod, chiar am dezactivat la /tog, chesti si job goal + farmer dar vad ca tot se blocheaza.. Si sa nu credeti ca e din cauza vitezei mele la internet, sunt in strainatate.. face la fel ca in romania pe internet pe cablu cu viteza de 1 GB.. Si altii au problema asta ca li se blocheaza.. sa nu zic ca astept si 3 minute dupa sau inainte ce pun parola la login sa ma spawneze, uneori nici nu ma spawneaza.. e jale deja, fara suparare..
Screenshot(s):  https://imgur.com/a/zzWSoWI (dovada ca punctele rob sunt pierdute, dupa ca am dat login, dupa rob)

+ video bunker cand intrii,

Si sa nu mai vorbim si de comanda /work la Arheolog..

Edited by Barrows

Problema nu este de la noi, ci de la nodurile prin care trec anumite rețele de internet. De aceea unii jucători nu au absolut nicio problemă pentru că se află pe rețele neafectate, în timp ce externul și alte rețele mai slabe au aceste probleme.

Am luat legătura cu firma de hosting să încerce să schimbe linkurile în speranța că acele noduri problematice vor dispărea.

Mai mult decât atât nu avem ce să facem. Suntem conștienți că e jale, pentru unii cel puțin, dar asta e situația. Mai apar și probleme din când în când, se va trece peste ele :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.