Jump to content

B-Pets Ediția 5


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

 fwRn3mU.png


Salutare!

 

Am revenit cu o nouă ediție de B-Pets.

Concursul este unul foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să postați o poză cu animalul vostru de companie și să apară logo-ul comunitati în cadru.

Pluto vă transmite ca a lăsat mai jos un exemplu cu propriul său câine pentru a vă ajuta.

 

Concursul începe pe data de 10 octombrie și se încheie pe data de 17 octombrie la ora 23:59 (ora României). Câștigătorii o să fie anunțați în zilele ce urmează după finalizarea termenului de înscriere.

 

O să avem un top 3 al celor mai apreciate animăluțe, acestea o sa fie alese în funție de numărul de voturi (reacții) pozitive primite la postare.

Premiile o fie următoarele:

  • 🥇 Locul I o să fie premiat cu 1000 GOLD, un badge special pentru profilul de forum și un badge special pentru contul de joc
  • 🥈 Locul II o să fie premiat cu 750 GOLD
  • 🥉 Locul III o să fie premiat cu 500 GOLD

 

O să existe și câteva reguli simple si scurte, acestea sunt:

  • puteți participa cu orice animal de companie: câine, pisică, iepure, țestoase sau ce mai aveți voi prin casă sau grădină;
  • fără poze vulgare sau care să nu includa animalul vostru de companie, haideți să avem un concurs frumos prin care să ne apreciem animalele de companie;
  • fiecare poză trebuie să includa logo-ul comunitati în cadru, de preferat lângă animalul de companie, cel mai ușsor este de pe telefon.

 

Modelul de postare si poza drept exemplu:

[NOTĂ] Poza cu animalul de companie să fie de preferat mai sus decat modelul de postare ca să fie postarea mai ușoara de văzut și citit.

 

xYgtiU8.png

 

  • Numele din joc: Plutonium
  • O scurtă descriere a animalului de companie: O cheamă Luna și este un Pug în vârstă de 7 ani. A început să-i încărunțească botul din cauza bătrâneții, fructul ei favorit este piersica și adoră să facă baie în cadă. Este cel mai blând câine și cred că vede în două direcții în același timp.

 

Mult succes tuturor!

 

Sposored by @ Kelton

Edited by Kelton
Link to comment
Share on other sites

 

caramel.jpg

  • Numele din joc: Hades
  • O scurtă descriere a animalului de companie: El este Caramel, un pisoi de 5 luni dar cu o muscatura ca al unui motan de 5 ani. Pe Caramel l-am adoptat in urma cu 4 luni canda cesta avea aproximativ o luna, l-am luat din strada pt ca mi-a fost mila de el fiind murdar, lovit, singur, parasit si fara speranta zilei de maine iar astazi este ingrijit, iubit si duce cea mai buna viata pe care am putut sa i-o ofer, desi este putin agresiv, totodata este un iubaret si ocazional cersetor cu jumatate de norma la pliculete si salam.
Edited by Hades off
Link to comment
Share on other sites

image.thumb.jpeg.8802ae4969332ffca251e83793011971.jpeg

image.thumb.jpeg.561f576173502d35e3d0db260fc2eb9c.jpeg

  • Numele din joc: Isabela
  • O scurtă descriere a animalului de companie: Ea este Pinky, o am de un an si cateva luni. Este  o pisica jucausa si adora sa se joace cu jucarii si sa alerge prin casa. Îi place sa se catere pe mobilier si sa se ascunda in locuri mici si confortabile. Este foarte curioasa, fiind atenta la tot ce se intampla in jur.
Edited by Isabela
Link to comment
Share on other sites

 

IMG_2840.jpg

TneD0T0.jpg

 

Numele din joc: 
Siuuuuu.DarK4MooN

 

O scurtă descriere a animalului de companie:
- Numele lui este Bruno si ar urma sa implineasca 3 ani in Decembrie.

- In prezent este bolnav de Ascita intr-un stadiu foarte avansat, de aici si "burta" foarte mare pe care o are de ceva vreme.

- Inainte sa se imbolnaveasca, era cel mai energic, simpatic, "enervant" animal de companie pe care l-am avut.

- Doctorul veterinar m-a anuntat ca nu mai are sanse de scapare si incercam sa ne bucuram de zilele lui ramase printre noi.

- Drept urmare, am mai adoptat o femela, sa aibe cu cine sa mai petreaca timpul cand eu sunt plecat de acasa.

- Motivul pentru care participam la B-Pets, este acela ca vreau insigna B-Pets, ca peste ceva timp sa stiu ca este in amintirea lui :)

 

 

 

 

 

Edited by DarK4MooN
Link to comment
Share on other sites

daUx9nc.jpg

Numele din joc: Simon

O scurtă descriere a animalului de companie: O cheamă Pluși și este un Bichon Maltez Mini Toy în vârstă de 5 ani. Este foarte jucăușa, știe să aducă mingea și adoră să fie mângâiată pe burtă.

Link to comment
Share on other sites

5cc38c86-4b61-43fe-883f-61cb698833dd.thumb.jpg.a2ed00b6b17259f2f503bb5777e1a4c1.jpg

  • Numele din joc: L00K.CoFFeOLEACA
  • O scurtă descriere a animalului de companie: Numele ei este Kayra, este un Husky Siberian, are varsta de 2 ani si ii plac foarte mult plimbarile cu hamul si joaca. Nu rateaza nici o clipa in care se poate juca cu orice persoana pe care o intalneste, drept dovada mi-a facut viata grea in momentul fotografierii cu tableta langa ea. 
  •  

 

Link to comment
Share on other sites

163235905_Photo1.thumb.jpg.3a92b1466546dfe01a66e4d91524dfa2.jpg40567533_Photo3.thumb.jpg.050dc4f7c9878ee8cd668c92a553fb9c.jpg

1712732987_Photo2.thumb.jpg.e0e345bd6937785cb0e0d83ad8cfeacd.jpg

  • Numele din joc: Adrian_Italianu
  • O scurtă descriere a animalului de companie: El este Simba si are 1 an. Il am de o luna si ceva (mai exact de pe 2 Septembrie). Toata ziua mananca si doarme, noapte are chef de  joaca si nu ma lasa sa dorm dar eu il iubesc pentru ca este primul meu motan. Este foarte jucaus si nu are probleme cu lumea.
Edited by BtwAdytzu
Link to comment
Share on other sites

fwRn3mU.png

 

Salutare, după aproape patru zile de strâns poze și admirat diferite animaluțe, suntem pregătiți să anunțăm câștigătorii. Vă reamintim că aceștia au fost aleși în funție de numărul de voturi pozitive pe care le-au primit in decursul concursului.

 

1st Place Medal on Microsoft LOCUL I 1st Place Medal on Microsoft

 

Câștigătorul locului I este @ Versace. . Aceasta a participat cu animaluțele lui de companie, doi caini din rasa Frech Bulldog. Ary și Hades au reușit să ajungă la inima publicului și să aducă stăpânului premiul de 1000 GOLD impreuna cu un badge special pe forum si unul pentru profilul RPG.

ACte4t5_d.thumb.webp.a1ad15fa06c1a4b43a09e0efe6970f3d.webp

 

iyPYOJC_d.thumb.webp.9ff9a032dff4caf6c680905c6d6af790.webp OERpekB_d.thumb.webp.994a2ff8190576e7ebb61d678f039193.webp

 

2nd Place Medal on Microsoft LOCUL II 2nd Place Medal on Microsoft

 

Câștigătorul locului II este @ k1Nduletz . Acesta a participat cu un iepure, numele acestuia este Pupure. Din poza pe care ne-a prezentat-o stăpânul său pare un iepuraș foarte simpatic si cuminte. Pupure a reușit să-i caștige stăpânului său premiul de 750 GOLD.

spacer.png

 

3rd Place Medal on Microsoft LOCUL III 3rd Place Medal on Microsoft

 

Câștigătorul locului III este @ Yami .  Animăluțul înscris de acesta este o pisicuță pe care o cheama Torcăila. Acesta nu ne-a specificat foarte multe despre pisicuță, decât că este un mâncăcios înrăit și foarte drăgălaș.

IMG_5075.jpeg

 

Vă mulțumesc din nou tuturor pentru participare, chiar dacă ați fost cam puțini înscriși în aceasta ediție!

Dacă doriți să mai organizăm B-Pets sau aveți anumite sugestii, vă rog să le lăsați în privat.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.