.Flavius. Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Salut, acum cateva zile mi am instalat gta sa separat pentru a juca single player dar dupa mi am dat seama ca nu e ok. Am incercat sa intru pe samp imi dadea crash si am decis sa dau un restart din fabrica la pc dar nu s a rezolvat nimic, acum sampu nu se mai deschide. Daca ar putea sa ma ajute cineva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Cel mai probabil nu ti se deschide ca nu ti ai instalat deloc sau poate incorect direct x9 pe ce merge sampul, incearca sa l instalezi, eventual baga si un samp addon pentru ca rezolva unele buguri si incearca sa reintri in el si vezi pe ce versiunea ai sampul, iti recomand versiuni mai vechi pt ca sunt mai bune si la fel si windowsul conteaza foarte mult, daca joci pe w11 ai multe sanse sa nu ti mearga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Flavius. Posted October 10, 2023 Author Share Posted October 10, 2023 Daca deschid cu run administrator imi intra putin in gta nu in samp si dupa imi iese din joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Salut, Încearcă să descarci un client curat de GTA SA peste care să instalezi SAMP R1 și ulterior să încerci să vezi dacă îți merge. O seară bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Flavius. Posted October 11, 2023 Author Share Posted October 11, 2023 Am rezolvat, multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 15 minutes ago, .Flavius. said: Am rezolvat, multumesc mult Cu placere, daca mai ai nev de ceva deschizi iar un topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts