WDKDeV Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Salut, am figurat pe comunitatea B-zone rpg1 cu numele dLs_WDK, dar din cauza ca am parasit tara cu locul de munca nu am mai intrat un timp, am vazut ca s au resetat parolele dar eu nu aveam email pus le cont, era unu random si nu prea i am dat atentie pana acum, daca am dovezi, poze video etc ca acel cont imi apartine il pot recupera, mersi de atentie o zi faina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Salut, Deschide un ticket aici în care să îți precizezi numele contului cât și o adresă de email la care ai acces și care vrei să îți fie setată pe cont. https://forum.b-zone.ro/support O zi bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 10 hours ago, WDKDeV said: Salut, am figurat pe comunitatea B-zone rpg1 cu numele dLs_WDK, dar din cauza ca am parasit tara cu locul de munca nu am mai intrat un timp, am vazut ca s au resetat parolele dar eu nu aveam email pus le cont, era unu random si nu prea i am dat atentie pana acum, daca am dovezi, poze video etc ca acel cont imi apartine il pot recupera, mersi de atentie o zi faina. Salut! Din ce am inteles de la kelton iti poate veni parola si pe un email neverificat insa daca tu spui ca nu ti l cunosti nici pe ala n ai de ales decat sa faci ticket. Dar incercati sa va faceti conturile securizare deoarece staff ul nu se ocupa de asa ceva de asta s au si facut sistemele de acuma si resetarea la parole ca sa nu mai fie spargeri. Poti deschide un ticket cum a spus tupi dar sa specifici toate datele necesare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Topic inactiv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts