Jump to content

[BUG]Am pierdut 4M in banca

Stefan Druga 2

Recommended Posts

* Nick-ul tau:Stefan_Druga

* Descrierea bugului:Pe la 11 aveam 4600000$ in banca si acum mai am decat 460$ si in mana nu am 4600000$

* ScreenShot(s): cum era inainte: http://img6.imageshack.us/img6/9441/samp089bs.png acum: http://img84.imageshack.us/i/samp092zs.png/ http://img59.imageshack.us/i/samp091oe.png/

Un admin sa-mi transfere va rog 4M600K!

1. Lasa ca nu mori daca ai acolo 400k,sunt si altii ca mine care la lvl 30 au 1 mil asa ca nu te mai plange

2. Probabil contul tau a fost spart

3. Adminul nu o sa iti transfere bani ca ii ordoni tu+ca trebuia sa ai grija de contul tau

1. Lasa ca nu mori daca ai acolo 400k,sunt si altii ca mine care la lvl 30 au 1 mil asa ca nu te mai plange

3. Adminul nu o sa iti transfere bani ca ii ordoni tu+ca trebuia sa ai grija de contul tau

1.Nu am dat contul la nimeni.

1.a.Cineva mi l-a spart azi-dimineata nu mai puteam intra era cineva pe contum meu.

2.NU am avut 400k ci 4M 600k

pentru el..si aia sunt importanti...bani facuti prin munca

daca te dai asa important...dai tu banii inapoi :|

Ieri seara tocmai am dat rob,am mai strand banii din payday,aveam 4M600k nu 4M100k dar cand vine verisorumio(el imi stie parola si ia transferat pe mafiotu_01 ca tot voia bani sasi ia masina)in fac praf in bataie.

nu mai am 400k mai am -512$ si tot descresc intelegi?

Ieri seara tocmai am dat rob,am mai strand banii din payday,aveam 4M600k nu 4M100k dar cand vine verisorumio(el imi stie parola si ia transferat pe mafiotu_01 ca tot voia bani sasi ia masina)in fac praf in bataie.

nu mai am 400k mai am -512$ si tot descresc intelegi?

Daca recunosti ca varul tau ti i-a transferat adminii nu o sa faca nimic(cred eu). Vorbeste cu el si zi sa iti dea banii inapoi,daca si cu varasu' face asa e de rau :-S

Daca recunosti ca varul tau ti i-a transferat adminii nu o sa faca nimic(cred eu). Vorbeste cu el si zi sa iti dea banii inapoi,daca si cu varasu' face asa e de rau :-S

ii sparg si eu contul lui sii ii transfer inapoi

Stii ce ma amuza?Ca ai 8 ani si zici "sa vezi cum il sparg in bataie" ... Bani i-ai transferat chiar de la tine acasa,bannuiesc .... Deci,inca o dovada pentru care nu poti primi bani inapoi.Mihai ala,sau cum il cheahma,poate sa-ti faca plangere si sa iei ban permanent.N-ai voie sa spargi conturi .

Deci, vezi tu, la cum minti acum, daca RazR se uita peste LOGS, ai primii un ban permanent, asa de curiozitate, cum ai facut acea poza FIX cand aveai acei bani, apoi nu ii mai aveai, sincer este o mare minciuna, roaga-te sa nu se uite RazR in LOGS.

Stii ce ma amuza?Ca ai 8 ani si zici "sa vezi cum il sparg in bataie" ... Bani i-ai transferat chiar de la tine acasa,bannuiesc .... Deci,inca o dovada pentru care nu poti primi bani inapoi.Mihai ala,sau cum il cheahma,poate sa-ti faca plangere si sa iei ban permanent.N-ai voie sa spargi conturi .

Nu i-asi fi transferat,voiam sa-mi cumpar msaina cu mainile mele.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.