Jump to content

BUG

K1LL3R43V3R
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: K1LL3R43V3R
Server: 1
Descrierea bugului: Salut! Am primit  "  Raport injumatit  "  am dat si relog dar nu mi se pune... Imi tot arata raport normal... Normal daca mi-a injumatatit lideru raportu nu trebuia sa am jumate si sa primesc bonusu pentru raport finalizat?....
Screenshot(s): https://imgur.com/a/aMnyrus [ se vede in log pe web cand am primit raportu ]

Dacă ai fi primit raportul înjumătățit înainte să te apuci de raport, ai fi avut de făcut 15 tractări în loc de 30, iar după aceea ce ai fi făcut în plus s-ar fi pus spre bonus.

Tu ai primit înjumătățirea la finalul zilei când deja erai terminat din câte îmi pot da seama. Punctele pe care le-ai făcut până atunci rămân în categoriile de puncte în care au fost făcute, nu se mută ulterior. Așadar dacă ai apucat deja să faci 30 de tractări, tot acel număr va rămâne acolo și nu vor fi transferate o parte din puncte de la tractări la alte categorii.

Are și raportul limitările sale tehnice. Dacă dorești să beneficiezi din plin de înjumătățiri, este indicat să le folosești înainte de a te apuca de raport și a face puncte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.