xMaryan Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Nick-ul tau: Smoky Server: RPG1 Descrierea bugului: Am completat qeustul Mirela ieri seara/noapte (30.11) si astazi (01.12) trebuia sa mi se reseteze inca nu mi s-a resetat. Am vorbit cu mai multe persoane precum si cu helperi si mi s a recomandat sa raportez ca ar fi bug. Screenshot(s): https://imgur.com/a/DlTvHao Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMaryan Posted December 1, 2023 Author Share Posted December 1, 2023 UPDATE: Am primit la 23 acest mesaj cum ca s-ar fi resetat, insa questul tot nu mi s a resetat! Screenshot: https://imgur.com/a/c5kofrq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Văd că ai făcut 10 questuri, deci pentru data de 30 Noiembrie și 1 Decembrie. Questurile de astăzi vor fi disponibile începând cu ora 10:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMaryan Posted December 2, 2023 Author Share Posted December 2, 2023 3 hours ago, Kelton said: Văd că ai făcut 10 questuri, deci pentru data de 30 Noiembrie și 1 Decembrie. Questurile de astăzi vor fi disponibile începând cu ora 10:00. Salut @ Kelton ! L-am facut azi noapte de 10 ori ca mi s a resetat la ora 00/01 noaptea. Questul trebuia sa se reseteze la ora 10, este ora 13 si nu mi s a resetat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Nu pe /mirela vezi dacă s-a resetat. Mergi frumos la fermier unde e NPC-ul cu Tanti Mirela și apasă Y. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMaryan Posted December 2, 2023 Author Share Posted December 2, 2023 3 minutes ago, Kelton said: Nu pe /mirela vezi dacă s-a resetat. Mergi frumos la fermier unde e NPC-ul cu Tanti Mirela și apasă Y. Aceeasi situatie! @ Kelton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 Voi cere scripterului o părere să văd dacă are el vreo idee de ce nu-ți funcționează, pentru că din tot ceea ce am verificat eu ar trebui să-ți meargă. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMaryan Posted December 3, 2023 Author Share Posted December 3, 2023 15 hours ago, Kelton said: Voi cere scripterului o părere să văd dacă are el vreo idee de ce nu-ți funcționează, pentru că din tot ceea ce am verificat eu ar trebui să-ți meargă. Salut @ Kelton Am ajuns cu questul la zi, insa, uite cate completari "am realizat" astazi (03.12). Ceva e in neregula.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 Văd că într-un final și-a dat drumul questul și pentru tine și ai finalizat 23 de questuri, începând pe al 24-lea. Vom mai cerceta problema dacă mai apare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts