Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Samsung Galaxy S24 chiar va avea conectivitate prin satelit! Un screenshot din One UI 6.1 confirmă opțiunea

Shirogane
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy S24 chiar va avea conectivitate prin satelit! Un screenshot din One UI 6.1 confirmă opțiunea</b>Au existat multe leak-uri cu privire la Galaxy S24 până acum și iată că am ajuns la aproximativ o lună de debut. Se vehiculează că Samsung ar fi ales data de 17 ianuarie pentru lansarea seriei, deci mult nu mai avem de așteptat. Azi e confirmată

Au existat multe leak-uri cu privire la Galaxy S24 până acum și iată că am ajuns la aproximativ o lună de debut. Se vehiculează că Samsung ar fi ales data de 17 ianuarie pentru lansarea seriei, deci mult nu mai avem de așteptat. Azi e confirmată o opțiune importantă de conectivitate ce sosește cu acest lineup de top al companiei. E vorba despre conexiunea prin satelit pe două căi, cea vehiculată încă de acum câteva luni. Mai jos am toate detaliile.

Acest feature a fost confirmat de un screenshot apărut în One UI 6.1. Nu e clar dacă e făcut chiar pe un Samsung Galaxy S24 sau cineva a reușit să ajungă la opțiune săpând în codul sursă al unei aplicații. Important e că aflăm cum funcționează funcția. Se pare că odată conectați vom putea trimite mesaje text în situații de urgență, atunci când nu avem semnal. De asemenea, tot prin satelit va putea fi trimisă locația într-un mod precis. E același mod de funcționare ca în cazul unui iPhone sau a unui ceas Garmin, de exemplu. 

download%20-%202023-12-13T110503_385_243x600.jpg

Merită menționat că deși compania va oferi acest feature, e posibil ca în primă fază să nu fie disponibil în toate regiunile. E nevoie de aprobări, iar acestea nu sunt oferite tocmai rapid în toate regiunile. Apple, de exemplu, oferă conectivitate prin satelit doar în 17 țări la nivel global momentan.

Rămâne de văzut ce alte funcționalități noi va aduce seria de telefoane Galaxy S24. Până acum terminalele au apărut în randări și am aflat că se vor a fi cele bune telefoane cu AI de pe piață.

SURSA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.