Adrian Posted January 5, 2024 Share Posted January 5, 2024 (edited) Nick-ul tau: RoxoR Server: RPG Descrierea bugului: Jucam poker si singurul jucator ramas in joc avea suma de $387.582. Am dat raise fix cu acea suma, iar jucatorul a dat call. Dupa cum se vede in poza, mie mi-a luat toti cei $387.582, dar lui cand a dat call i-a luat doar $37.582. Dupa afisarea ultimei carti, a putut da raise cu inca $350.000, iar eu a trebuit sa platesc inca o data desi i-am cerut, iar el a platit all-in la afisarea penultimei carti. Circumstantele in care s-a produs bugul: poker Screenshot(s): Edited January 5, 2024 by Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 Nu este bug, el a dat raise 350k, tu ai dat 387k si din acest motiv pe el l-a pus sa dea caled 37k, fiind diferenta dintre sumele voastre (387k-350k). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted December 16 Share Posted December 16 E cum ti-a spus el mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted December 16 Share Posted December 16 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts