Jump to content

L-a dezamăgit pe Gigi Becali! Un fotbalist de la FCSB a devenit "ținta" patronului


 Share

Recommended Posts

ODUxYzlhZTVmMzEwYTAxZmIzZjQyYTU0YQ==.thumb.jpg

 

Luis Phelipe nu-l mai convinge pe Gigi Becali

 

Sosit de la Poli Iași, Luis Phelipe a început ca titular în 2024 la FCSB și chiar a fost lăudat de Gigi Becali după primele sale evoluții. Odată cu trecerea timpului, brazilianul nu a mai reușit să iasă în evidență, iar afaceristul din Pipera a început să-și piardă din răbdare.

 

Cea mai bună dovadă este reprezentată de cifrele lui Luis Phelipe la FCSB. În meciul cu FC Voluntari (2-1), sud-americanul a fost înlocuit la pauză, asta după ce în partida cu FC Botoșani a fost lăsat pe banca de rezerve.

 

De când a ajuns la FCSB, Luis Phelipe a fost folosit pe mai multe posturi, iar acest lucru poate reprezenta un motiv pentru care brazilianul nu a reușit să se impună. Pe lângă rolul de extremă dreapta, fotbalistul a mai fost utilizat ca număr 9, dar și inter, poziții mai puțin obișnuite pentru el.

 

Pentru aducerea lui Luis Phelipe de la Poli Iași, Gigi Becali a plătit 200.000 de euro, iar formația din Copou a păstrat și un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.