Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[REZOLVAT]undercover plus namecover activ - neregula afisare skin onyx in comanda /id

florynn fly
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: florynn_fly
Server: rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului:

Salutare,

Nu este tocmai un bug ceea ce specific eu aici, dar totusi cred ca este o neregula la partea de afisare skin detinut in comanda /id atunci cand ai undercover activ ca politist. Mai exact poti fi descoperit ca fiind politist sub undercover cu namecover activ atunci cand ai skin diamant sau onyx pe tine.

Ca exemplu:  ai skin 0, te pui duty si intre timp doresti sa te pui undercover cu namcover si mergi sa cauti diverse infractiuni ca politist sub acoperire. Desi ai un skin cu id la intamplare diferit fata de skinul tau onyx, pe /id iti apareskinul tau cu bunusuri pe /id desi tu nu ai acel skin.

Ar trebui ca pana la undercover off sa iti scoata partea de skin din /id.

Muultumesc!

Screenshot(s): nu cred ca este nevoie

Edited by florynn fly

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.