Jump to content

Florinel Coman, sfătuit chiar și de rivali să plece de la FCSB

Share

Recommended Posts

florinel-coman

În acest sezon, fotbalistul celor de la FCSB, liderul din SuperLigă, a înscris 15 goluri și a oferit 9 pase decisive.

Ciprian Marica crede că e Florinel Coman ar trebui să se transfere la o echipă din străinătate

Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul Constanța, este de părere că Florinel Coman ar trebui să plece într-un campionat puternic din afară.

Recent, jucătorul roș-albaștrilor a intrat pe lista celor de la Stuttgart, grupare din Bundesliga. Adrian Ilie a susținut că a discutat cu persoane din cadrul clubului, iar interesul pentru Florinel Coman este real.

”E un jucător care a ajuns la o maturitate şi îmi place cum a crescut. Eu cred că e momentul pentru Florinel Coman să facă pasul în străinătate, fie că e Germania sau alt campionat.

Gigi Becali a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru Florinel Coman

Prestațiile șeptarului roș-albaștrilor au atras atenția cluburilor din străinătate, iar o formație din Argentina a fost dispusă să-i achite clauza în valoare de 5 milioane de euro pentru a-l transfera în America de Sud.

Totuși, Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman a refuzat propunerea.

”A primit o ofertă din Argentina și el m-a întrebat pe mine dacă să plece sau nu. I-am spus că în locul lui n-aș pleca, că e jucător de echipă mare din Europa.

Mi-a zis că era hotărât oricum să rămână, dar a vrut să mă întrebe. Dacă voia să plece, pleca, nu aveam ce să fac, îi plăteau clauza”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Sursa

E loial, Coman, nu e vorba despre bani, dar nea Gigi l-a crescut și l-a învățat una alta... Mai prinde vechime și îl lasă să plece pe bani mai mulți ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.