Jump to content

Microsoft intenționează să aducă majoritatea jocurilor Xbox pe PS5 la un moment dat


Mike Oxlong
 Share

Recommended Posts

Some publishers reportedly questioning support for Xbox amid ‘flatlining’ sales

Potrivit rapoartelor, există semne că editorii de jocuri încep să pună sub semnul întrebării sprijinul lor pentru platforma Xbox, din cauza vânzărilor care rămân la un nivel constant. Această îndoială vine în contextul în care piața consolelor este dominată de PlayStation și Nintendo Switch, iar Xbox are dificultăți în a-și crește cota de piață.

 

 

Rapoartele sugerează că Xbox ar putea să nu mai fie prioritatea principală pentru anumite companii de jocuri, iar unii editori ar putea alege să aloce resurse mai mult platformelor PlayStation și Switch.

De asemenea, se menționează că Xbox ar putea să nu mai primească aceeași atenție pentru anumite titluri, iar unele jocuri ar putea fi lansate mai întâi pe alte platforme sau să primească tratament preferențial.

 

 

Cu toate acestea, articolul subliniază că Xbox Game Pass rămâne un punct de atracție pentru mulți jucători și că Microsoft își continuă investițiile în servicii și jocuri pentru a-și spori atractivitatea pe piață. De asemenea, se menționează că Xbox ar putea să câștige sprijin din partea unor editori în viitor, mai ales dacă își poate demonstra capacitatea de a-și extinde baza de utilizatori și de a crește vânzările.

 

SURSA

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.