Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

Remasterizarea RPG-ului Geneforge 2: Infestation este acum disponibilă


Mike Oxlong
 Share

Recommended Posts

Geneforge 2 Infestation RPG game: A dragon from classic RPG game Geneforge 2

Geneforge 2: Infestation, un RPG clasic din anii 2000, a primit recent o remasterizare și este acum disponibil pe Steam și GOG. Acesta este al doilea titlu din seria Geneforge, dezvoltată de Spiderweb Software, care a fost inițial lansată în 2003.

 

Remasterizarea aduce îmbunătățiri la nivelul graficii, interfeței utilizatorului și a altor aspecte ale jocului, fără a compromite esența și mecanicile de joc originale care au făcut ca seria să fie atât de apreciată de fani.

În Geneforge 2: Infestation, jucătorii explorează un univers vast și periculos, unde se confruntă cu provocări unice și iau decizii care le vor influența destinele. Jocul pune accentul pe libertatea de a alege și pe consecințele pe care acțiunile jucătorilor le au asupra lumii înconjurătoare.

 

 

Remasterizarea aduce jocul în era modernă, oferind o nouă oportunitate pentru jucători să descopere sau să redescopere această aventură captivantă din lumea RPG-urilor clasice. Dacă ești fan al RPG-urilor sau vrei să încerci ceva nou, Geneforge 2: Infestation remasterizat ar putea fi o alegere excelentă pentru tine.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

@ ValentinKYH "Posturile făcute aiurea/pentru +1/off topic (ex.: "frumoasă postare", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal." Asadar si prin urmare, vei fi sanctionat cu avertisment verbal!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.