Jump to content

Cele mai bune jocuri sportive pe Oculus Quest


Mike Oxlong
 Share

Recommended Posts

CLIMB 2 în Cele mai bune jocuri sportive pe Oculus Quest

Sportul poate fi brutal. Nu este un secret pentru nimeni că mulți jucători profesioniști suferă accidentări. Așadar, este logic că ați dori să luați pe bancheta din spate la unele jocuri sportive pentru a fi în siguranță. Cu Oculus Quest, totuși, puteți încerca orice număr de sporturi direct din spațiul din camera de zi. Fiecare joc sportiv pe care ți-l poți imagina are un omolog VR, de la snowboard la box și baseball. Întrebarea este, care sunt cele mai bune? Consultați cele mai bune jocuri sportive de pe Oculus Quest pe care ar trebui să le încercați.

10. Carve Snowboarding

 

Sperăm că din ce în ce mai multe jocuri sportive de snowboarding excelente vor străpunge suprafața VR. Deocamdată, totuși, te poți ocupa cu Tăiați snowboardingul, care este încă o explozie de experiență. Vei fi transportat pe munți uriași înzăpeziți din camera ta de zi și vei învăța arta snowboardingului, chiar și cu puține sau deloc cunoștințe despre sport. Nu mă înțelege greșit. Snowboardingul este destul de dificil de perfecționat. Cu toate acestea, petrece ceva timp cu Tăiați snowboardingul, și vei ascuți acele abilități în cel mai scurt timp.

9. 2MD: VR Football Unleashed

Vrei să eliberezi camera înainte de a juca 2MD: VR Football Unleashed. În cele din urmă, jocul poate fi mai bun. Așa cum este, totuși, pune o provocare utilă să-ți perfecționezi abilitățile fotbalistice. În plus, schimbările de vreme ajută la schimbarea potrivirilor.

8. Walkabout Mini Golf

 

După cum sugerează și numele, Walkabout Mini Golf este atât de mult un joc de explorare cât este un joc sportiv. Veți petrece timp explorând tot felul de terenuri de mini-golf, care variază în vedere și sentimentul pe care îl creează. Mai presus de toate, golful, ca și în viața reală, este terapeutic, calmându-ți nervii după o zi lungă. Vă duce prin cursuri cu 18 găuri, la unele dintre ele este posibil să fi fost deja. De asemenea, poți să faci golf cu prietenii noaptea, ceea ce crește drastic dificultatea. Și, în sfârșit, cine nu ar dori să adune mingi de golf personalizate – până la 150 în total?

7. Fiorul luptei

 

Fanii boxului vor avea un timp palpitant jucând Fructul luptei. Este relativ simplu, dar asta face parte din farmecul său, permițând oricărui jucător să pășească în ring. În plus, cu capacitățile Oculus Quest, te simți cu adevărat cufundat în joc, aruncând cârlige și lovituri și învingând adversarii ca un profesionist. Meciurile au potențialul de a deveni din ce în ce mai tensionate, mai ales în rundele mai provocatoare. Multă distracție totuși.

6. Ironlights

 

Unii ar putea argumenta că lupta cu gladiatori nu este un sport, dar eu vă rog să nu fiu de acord. Luminile de fier este un joc de luptă care te confruntă cu adversari online. Fii sigur, meciurile pot deveni la fel de competitive ca orice alt joc sportiv plin de adrenalină. Luptele încep așa cum îți imaginezi, cu jucători la capetele opuse ale arenei. Tu schimbi lovituri pe rând, iar cine este cel mai rapid și mai nemilos câștigă. Lupta la apropiere folosește mișcarea lentă pentru a imita cu acuratețe greutatea și lovirea armelor corp la corp. Fiecare lovitură pare suprarealistă și îți poți angaja reflexele pentru a efectua eschivuri perfecte. De asemenea, puteți efectua atacuri la distanță și puteți coborî asupra adversarilor atunci când aceștia se clătină. În plus, Luminile de fier are diferite clase și stiluri de luptă, permițându-vă să vă schimbați modul de joc după cum doriți.

5. Pescuit real VR

 

Dacă nu ați avut șansa să mergeți la pescuit în weekend, îl puteți încerca Pescuit real VR. Cine ştie? S-ar putea să vă dovediți că învățați rapid în sălbăticie. Desigur, o parte considerabilă din joc este petrecută așteptând ca peștii să ia momeala. Cu toate acestea, a sta la mal sau pe barca ta virtuală este cel mai relaxant sentiment. Odată ce prinzi o captură masivă, se simte incredibil și nu poți să nu te întorci pentru mai mult. În plus, Pescuit real VR vă permite să vă găzduiți colecția într-un acvariu. În tot acest timp, explorăm situri exotice de pescuit pentru specii potențial rare.

4. Eleven Tenis de masă

 

Să joci singur tenis de masă în viața reală nu are sens. Poți, desigur, dar nu va fi la fel de distractiv. În Eleven tenis de masă, cu toate acestea, puteți juca oricând jocul singur împotriva AI avansată sau cu alții. Pentru a-ți perfecționa abilitățile, vei dori să joci cu alții, indiferent dacă concurează în meciuri cu mize mari. Oricum, Eleven tenis de masă reușește să capteze mișcarea realistă și controalele bazate pe fizică. Puteți chiar să imprimați 3D paleta cu care v-ați obișnuit. Pentru un nivel suplimentar de distracție, verifică modul beer-pong.

3. Sport Scramble

 

În timp ce majoritatea jocurilor sportive de pe Oculus Quest sunt simple, Sport Scramble întoarce masa pe normă. Combină și potrivește mai multe jocuri sportive și regulile acestora pentru a crea un titlu unic care merită verificat. Imaginați-vă că folosiți bețe de hochei pentru a lovi mingi de baseball sau o crosă de golf pentru a lovi mingi de tenis. Rezultatul este o abundență de idei sălbatice care sunt în cele din urmă foarte distractive de explorat.

2. ForeVR Bowl

 

Bowlingul virtual nu a fost niciodată la fel de bun ca în Vas ForeVR, care are și ea ForeVR Pool pentru jucătorii care preferă biliard. Oricum, cu Vas ForeVR, vă puteți exersa abilitățile de bowling de acasă. Când te simți pregătit, poți concura cu prietenii din întreaga lume. Ține minte că Vas ForeVR nu o să te ia ușor, fără nicio întâmplare. Simulează bowlingul din viața reală cât mai aproape posibil, captând greșelile comune la un T. Ajută, totuși, faptul că locațiile de bowling variază, prezentând alei vesele și împrejurimi uimitoare. În plus, deblochezi și tot felul de mingi de bowling în melodia de peste 100, fiecare având greutăți și stiluri diferite. Dacă simțiți că sunteți deja priceput, nu ezitați să vă provocați cu lovituri trucuri și urmați-le cu mișcări de dans fantastice.

1. Urcarea 2

 

Urcarea 2 este tocmai genul de joc care vine cu eticheta „nu încercați asta acasă”. Te face să urci zgârie-nori, frica de înălțimi să fie blestemat. Veți folosi frânghii, scări și tiroliane pentru a scala înălțimi. Cea mai bună parte este că, odată ce ești sus, privirea în jos este la fel de intensă pe cât îți imaginezi. La fel și pierderea unui pas și căderea, deși nu îți va veni niciun rău. 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Salut @ Mike Oxlong  stirea este postata pe 30 martie iar tu ai postat cu 4 zile dupa. "Când creaţi un topic nou, acesta trebuie să conţină o ştire on topic, care să nu fie mai veche de 72 de ore" Asadar si prin urmare vei primi av!
2110141449_tcrisuu.png.834c3b8f3b12f92e811cac4a3b9561e0.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.