Jump to content

Aflat pe ultimul loc în Coreea de Sud, Dan Petrescu e ”la pământ”: ”Îmi e rușine de mine!”

Share

Recommended Posts

Dan Petrescu (56 de ani) are parte de momente dificile din punct de vedere sportiv la Jeonbuk, iar ”Bursucul” a pierdut un nou meci, cu Jeju, scor 0-2, în etapa a cincea a campionatului din Coreea de Sud.

YzI1YjVmZmY2NTkxMmY0YWVkNjU4MGRhNzZi.thu

Presa din Coreea de Sud a anunțat deja că postul său este în pericol, iar ultimele rezultate i-ar putea semna sentința.

Dan Petrescu, după o nouă înfrângere: ”Îmi prezint scuzele fanilor”
Chiar dacă acest rezultat a venit fix după ce Adi Mutu și-a prezentat demisia, se pare că postul s-a ocupat, iar Andrea Mandorlini revine la CFR.

Dan Petrescu a oferit câteva declarații la finalul partidei cu Jeju, iar ”Bursucul” s-a arătat extrem de dezamăgit, având în vedere faptul că Jeonbuk este pe ultimul loc în Coreea de Sud, cu doar 3 puncte obținute după 5 meciuri.
”Îmi prezint scuzele fanilor, care au traversat o lungă distanță să fie alături de noi. E un rezultat dezamăgitor. În prima repriză, chiar dacă nu a fost atât de bună, am creat trei-patru ocazii. Pe de altă parte, Jeju a înscris la singura ocazie. În partea secundă au fost mai mult. Când am luat roșu, lupta a devenit dificilă. Am ratat multe ocazii. Nu e vorba doar de jocul de astăzi. Îmi pare rău de jucători și de fani care au venit de departe. E un moment dificil. Îmi e rușine de mine. Ce trebuie să facem este să creștem ritmul. Nu mai e mult timp până la următorul meci. Jucătorii creează ocazii meci de meci, dar nu reușesc să marcheze, așa că e frustrant”, a spus Dan Petrescu, potrivit chosun.com.

Dan Petrescu se află pe banca celor de la Jeonbuk din iunie 2023. În această perioadă, românul a condus echipa din Coreea de Sud în 37 de partide, iar ”Bursucul” are o medie de 1,51 puncte pe meci.

Click aici pentru sursa

@ Maxwell Este obligatorie adăugarea unei imagini reprezentative la începutul topicului, centrată, şi a unui link către articolul-sursă la finalul topicului. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.