Jump to content

Cele mai bune accesorii pentru Red XIII în Final Fantasy 7 Rebirth


Recommended Posts

Cele mai bune accesorii pentru Red XIII în Final Fantasy 7 Rebirth


După ce a stăpânit lupta în Final Fantasy 7 Rebirth, următorul pas către perfecționarea meșteșugului este obținerea celor mai bune accesorii. Ele variază foarte mult și vin în număr mare, așa că alegerea celui mai bun accesoriu pentru Red XIII poate fi dificilă. Cu toate acestea, ținând cont de colții și ghearele mortale ale lui Red XIII și de afinitatea lui pentru luptele la distanță scurtă, îți dorești accesorii care să-ți sporească producția de daune, viteza și apărarea generală. Verificați cele mai bune accesorii pentru Red XIII în Final Fantasy 7 Rebirth de mai jos.

 

10. Modulul de transfer
Modulul de transfer este un accesoriu de tip „da și primi”. Vă permite să vă completați contorul de limită mult mai rapid. Cu toate acestea, vine cu prețul consumului de taxe ATB. Așadar, înainte de a-l echipa, asigurați-vă că Red XIII poate completa rapid taxele ATB la timp pentru burn-through în serviciu până la contorul dumneavoastră limită. Pe partea bună, un contor de limită umplut garantează accesul la o mișcare specială, mai puternică, care este garantat să distrugă o parte masivă a sănătății inamicilor și, eventual, să-i distrugă definitiv.

 

9. Inele de material bloc constant
Lupta de aproape și personal cu inamicii vă va lăsa aproape întotdeauna personajul într-o formă proastă. Totuși, cu inelele Steadfast Block Materia, vă puteți asigura că Red XIII suferă cât mai puține daune posibil. Accesoriul reduce aportul de daune. În același timp, vă permite încărcarea ATB să se acumuleze mult mai rapid atunci când blocați atacurile primite. Aceasta înseamnă că echiparea accesoriului crește atât atacul, cât și apărarea. Te poți proteja construind suficientă încărcare și, când ești gata, declanșează atacuri mai puternice asupra inamicilor.

 

8. Gi Farmecul războinicului
A suferi daune în timpul luptei este inevitabil, mai ales în etapele ulterioare mai solicitante ale jocului. Deci, de ce să nu profitați de aportul de daune al lui Red XIII echipând farmecul războinicului Gi? Funcționează prin creșterea ratei de încărcare a contorului dumneavoastră limită cu 10% atunci când înregistrați daune. Cu cât contorul tău de limită se umple mai repede, cu atât mai repede poți declanșa o mișcare puternică asupra adversarului tău. Cu toate acestea, farmecul lui Gi Warrior este mai valoros în stadiile incipiente. Mai târziu, inamicii câștigă fonduri de sănătate mai mari în timp ce provoacă mai multe daune. În general, atacurile cu limit-metru fac home runs.

 

7. Apărătoare de mână Power
Dacă aveți o afinitate pentru a merge la atac, puteți echipa Power Wristguards pentru a garanta victoria. Acestea vă permit să provocați atacuri mai puternice. Acestea măresc puterea musculară a lui Red XIII, astfel încât fiecare lovitură oferă o producție mai mare de daune cu 5%. Între timp, te protejezi și prin creșterea sănătății tale maxime cu 250 de puncte, oferind tot ce este mai bun din ambele lumi.

 

6. Inelul Draconic
Alternativ, un alt accesoriu de atac și apărare pe care îl puteți lua în considerare este Inelul Draconic. Vă permite să profitați de fiecare șovăială pe care o aplicați inamicilor. Cu fiecare eșalonare reușită, creșteți rata de încărcare a contorului limită. Când este umplut, contorul de limită vă permite să declanșați o mișcare puternică asupra inamicilor. Rețineți că beneficiul se activează numai de fiecare dată când executați un bloc cu succes. Pentru a crește puterea inelului, puteți crea versiunea îmbunătățită, care vă oferă o creștere suplimentară cu 5% a CP maximă.

 

5. Mănuși de luptă de argint
Mănușile lui Silver Brawler se comportă destul de asemănător cu Inelul Draconic. Ele accelerează viteza cu care se umple contorul tău de limită. Cu toate acestea, buff-ul se activează numai atunci când executați un bloc cu succes. Întrucât Red XIII este deja un luptător intens, care poate zgudui cu ușurință un inamic, accesarea beneficiului mănușilor lui Silver Brawler nu ar trebui să fie o problemă.

 

4. Cercei HP Up Materia
Un plus de sănătate este întotdeauna binevenit în orice joc de acțiune. Cu cerceii HP Up Materia, obțineți cel mai competitiv avantaj la o creștere cu 30% a CP maximă. Sigur, este un accesoriu mai specializat, care îți vine la îndemână în punctul tău cel mai vulnerabil. Cu toate acestea, poate face toată diferența între a pierde și a câștiga o luptă atunci când te apropii prea mult de înfrângere. În plus, îi puteți îmbunătăți întotdeauna puterea, bucurându-vă de o creștere de până la 60% a piscinei dvs. HP.

 

3. Cercei
Accesoriile obișnuite pentru cercei sunt ușor de aruncat deoparte. Cu toate acestea, ele pot fi utile atunci când se dezvoltă o construcție bazată pe magie. Sigur, Aerith este mai bine plasată pentru a arunca vrăji. Cu toate acestea, Red XIII dezlănțuie și rafale de atacuri bazate pe magie care pot folosi un impuls suplimentar pentru un câștig maxim. Cu cerceii, puteți obține o creștere cu 5% a puterii magice, determinând astfel orice atac bazat pe magie cu efect maxim. Ele vor spori potențialul magic al lui Red XIII, făcând vrăjile sale mai puternice și mai eficiente în timpul luptei.

 

2. Apărătoare de mână cu accelerație maximă
În continuare, avem Full Throttle Wristguards, un upgrade de la Supernatural Wristguards. Deci, în timp ce Supernatural Wristguard îți măresc puterea cu 10%, versiunea Full Throttle împinge puterea musculară a lui Red XIII la limitele sale. Cu apărătoarele Full Throttle, te bucuri de creșterea cu 10% a puterii atacurilor tale. Cu toate acestea, câștigi și 500 din HP maxim, făcând personajul practic invulnerabil la daune. Este perfect pentru jucătorii cărora le place să meargă la atac, garantând daune fizice mai eficiente la distanță apropiată, protejându-te și de înfrângerea timpurie.

 

1. Vestă de supraviețuire

Vesta de supraviețuire este un accesoriu antiglonț de calitate industrială obligatorie pentru Red XIII. Este o regulă de bază înainte de a merge în luptă pentru a te proteja de pericole fără precedent. Cu vesta de supraviețuire, vei experimenta o creștere cu 10% a vitalității tale maxime. Vitalitatea determină cât de bine vă puteți apăra de atacurile primite. Deci, asigurarea că statistica de vitalitate este cât mai mare posibil este esențială pentru victorie. Când aveți o statistică de vitalitate, vă crește și statistica de apărare, asigurându-vă că, ori de câte ori este mare, veți suferi mai puține daune fizice. Jucând Red XIII înseamnă să fii gata să te apropii și personal de inamici. Cu vesta de supraviețuire, vă puteți asigura că rămâneți în viață până la sfârșitul luptelor intense.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.