Jump to content

Dominic Fritz şi Alin Nica şi-au depus candidaturile pentru Primăria Timişoara, respectiv CJ

Dark Night
 Share

Recommended Posts

ici29424timis.jpg

Primarul în exerciţiu al municipiului Timişoara, Dominic Fritz, şi-a depus, luni, candidatura la Biroul Electoral Municipal (BEM) pentru un nou mandat de primar, din partea Alianţei Timişoara Unită (ATU), formată din USR, PMP, Forţa Dreptei şi UDMR.

Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean (CJ) Timiş şi candidat pentru un nou mandat în funcţie, Alin Nica, susţinut de Alianţa Dreapta Unită (ADU) Timiş, din care nu face parte UDMR, şi-a depus candidatura, tot luni, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Timiş.

"Am depus candidatura pentru mine, ca primar şi candidat la un nou mandat de primar al Timişoarei, şi pentru lista noastră de consilieri locali. Am depus aceste candidaturi cu multă încredere în ceea ce am realizat în ultimii patru ani şi cu şi mai multă încredere în echipa cu care candidăm în aceste alegeri, împreună cu mii de susţinători ale căror semnături le-am depus astăzi. Vom ţine Timişoara pe un drum european, de modernizare, de corectitudine şi respectare a regulilor. Această candidatură a mea va fi însoţită şi anul acesta de tot felul de contestaţii pe baza unor teorii legale absurde. Este clar că eu, ca cetăţean UE, am dreptul să candidez aici, în Timişoara. Este o mare onoare şi o mândrie pentru mine. Mă bucur că toţi timişorenii vor putea vota această opţiune pe 9 iunie. Orice fel de contestaţii au ca scop să arunce o umbră de ilegitimitate asupra candidaturii mele, a noastre, dar avem încredere în timişoreni că ştiu să discearnă aceste încercări şi că vor decide cu înţelepciune şi curaj să mergem împreună înainte", a declarat Dominic Fritz.

Alin Nica a punctat că asistă la cea mai agresivă şi murdară campanie electorală pentru Timişoara din câte a cunoscut până acum.

"Este o campanie agresivă, cea mai murdară din câte le cunosc eu, în Timişoara. Cred că timişorenii sunt şi mai motivaţi să arate prin votul lor faptul că sprijină democraţia, spiritul Timişoarei. (...) Vom da startul, de la Timişoara, prin votul de pe 9 iunie, de primenire a clasei politice, de resetare a acestui joc murdar cu care ne-am obişnuit în 34 de ani şi care nu cadrează cu spiritul Timişoarei. Dăm semnalul de unitate şi convergenţă administrativă între Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş pentru proiectele majore pe care le avem de dus la bun sfârşit aici, pentru crearea unei zone metropolitane multifuncţionale şi care să ofere servicii publice integrate cetăţenilor municipiului şi pentru realizarea unui deziderat mai amplu, de colaborare cu unităţile administrativ-teritoriale din jur", a arătat Alin Nica.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.