Jump to content

Samsung încheie suportul software pentru aceste trei telefoane


Shirogane
 Share

Recommended Posts

Samsung Galaxy A51 alb față

 

 

 

Samsung este unul dintre cele mai populare mărci de smartphone-uri, printre altele, pentru că oferă dispozitivelor sale mobile suport software îndelungat. Seria sa emblematică actuală Galaxy S24 promite 7 actualizări majore de sistem și 7 ani de corecții de securitate și s-a angajat să facă patru upgrade-uri pentru o serie de dispozitive mai vechi. Androidși cinci ani de actualizări de securitate. Cu toate acestea, chiar și cel mai lung suport trebuie să se încheie la un moment dat, iar acest lucru se aplică acum la două modele ale seriei Galaxy Seria A și un model Galaxy M.

 

 

 

Samsung a încetat suportul software pentru telefoane Galaxy A51 5G, Galaxy A41 a Galaxy M01. Prin urmare, aceștia nu vor mai primi actualizări de sistem sau de securitate. Galaxy A51 5G a fost lansat în aprilie 2020 cu Androidem 10 și a fost actualizat treptat la Android 13. Galaxy A41 a intrat în vânzare o lună mai târziu și cu Androidem 10 și a terminat la Androidla 12. Iar cât despre Galaxy M01, a ajuns pe piață în iunie 2020 și ca Galaxy A51 5G și A41 l-au avut preinstalat Android 10 și ultima actualizare a sistemului a fost Android 12. A pierdut și actualizările de securitate începând cu luna iunie.

 

 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.