Sonyca Posted July 3 Share Posted July 3 Nick-ul tau: $ony Server:RPG1 Descrierea bugului: Cand scriu /id F4L apar mai putini jucatori conectati,chiar daca pe /clanmembers sunt mai multi, aceasi problema la mai multe clanuri. Screenshot(s):https://streamable.com/fb7ytx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted July 8 Share Posted July 8 Nu e bug, ai un text acolo care iti spune de ce nu ii afiseaza pe toti. Serverul ii sorteaza asa cum considera (depinde cum e facuta comanda). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonyca Posted July 9 Author Share Posted July 9 Pai cum inainte arata toti membrii, iar acum nu mai arata decat pe cine vrea, o comanda aiurea rau. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted July 24 Share Posted July 24 Daca sunt 50 de jucatori din F4L conectati, cum ai vrea tu sa-ti apara toti 50 cand scrii /id? Sa ti umple chatul? Nu era asa nici inainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor Philips Posted July 29 Share Posted July 29 @ Syko daca nu te joci pe serverul de samp B-Zone, te rog sa nu mai comentezi fara rost. Pare ca nu ai inteles problema reala cu (/id) iar daca ai gandi putin, cand sunt peste 10 jucatori gasiti care corespund cautarii prin (/id) serverul iti afiseaza un mesaj cum ca sunt afisati doar primii 10 jucatori. Mesajul pe care-l primeste @ Sonyca este ca sunt afisati mai mult de 1 jucator, mesaj pe care-l primesti si la 2 potriviri, si la 8 potriviri cautarii. Uita-te mai jos pentru a intelege problema, poate nu ai inteles din prima si ai nevoie de o explicatie suplimentara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted July 30 Share Posted July 30 On 7/29/2024 at 4:27 PM, Trevor Philips said: @ Syko daca nu te joci pe serverul de samp B-Zone, te rog sa nu mai comentezi fara rost. Pare ca nu ai inteles problema reala cu (/id) iar daca ai gandi putin, cand sunt peste 10 jucatori gasiti care corespund cautarii prin (/id) serverul iti afiseaza un mesaj cum ca sunt afisati doar primii 10 jucatori. Mesajul pe care-l primeste @ Sonyca este ca sunt afisati mai mult de 1 jucator, mesaj pe care-l primesti si la 2 potriviri, si la 8 potriviri cautarii. Uita-te mai jos pentru a intelege problema, poate nu ai inteles din prima si ai nevoie de o explicatie suplimentara. Ce a raportat el e una, ce arati tu e cu totul altceva. N ai tu ani de viata cati am eu de B-zone, calmează te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor Philips Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) 3 minutes ago, Syko said: Ce a raportat el e una, ce arati tu e cu totul altceva. N ai tu ani de viata cati am eu de B-zone, calmează te. Iti propun sa nu mai faci astfel de afirmatii, mai ales daca te consideri asa matur. Cele 1477.4 de ore jucate pe care le ai pe server nu-ti consolideaza nici pe departa a doua afirmatie. Sa trecem mai departe; ti-am scris chiar si explicatie ce a vrut sa raporteze, ar fi trebuit sa citesti mai in detaliu - problemele se leaga intre ele. Edited July 30 by Trevor Philips Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) 5 hours ago, Trevor Philips said: Iti propun sa nu mai faci astfel de afirmatii, mai ales daca te consideri asa matur. Cele 1477.4 de ore jucate pe care le ai pe server nu-ti consolideaza nici pe departa a doua afirmatie. Sa trecem mai departe; ti-am scris chiar si explicatie ce a vrut sa raporteze, ar fi trebuit sa citesti mai in detaliu - problemele se leaga intre ele. 1500 doar pe un cont, dar nu le ai văzut pe restul. El a prezentat cu totul altceva. Edited July 30 by Syko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts