Jump to content

Bug HP vehicule dupa explozie

Sico
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: syko
Server: rpg.b-zone.ro (nasule ar trebui sa scoti acest punct pentru ca in prezent e inutil)
Descrierea bugului: in momentul in care explodezi masina, cand se respawneaza sunt mari sanse sa ti-o dea cu 0 HP, mi s-a intamplat de mai multe ori si deja devine enervant cate asigurari platesc pentru ca indiferent daca ii dai respawn, despawn - spawn, tot degeaba, trebuie sa o bubui iar (/repair nu merge ca are 0 HP si apare verificarea aia.
Screenshot(s): 

Salut! Confirm acest bug, insa, ca sa fim mai precisi, masina se spawneaza cu 250.1 HP. Aceeasi problema se intampla si in garaje (din fericire, pot da repair acolo din meniu).

Aceeași problemă am întâmpinat-o și eu, atât cu vehicule personale, cât și cu cele de facțiune spawnate utilizând [/fvs]. Din păcate, nu pot să folosesc [/repair] pe motiv că vehiculul nu este prea avariat, iar singura soluție pe care am găsit-o este să explodez mașina ca (poate) să se respawneze cu 1000HP.

Aceeasi problema, am spawnat masina, am vazut ca iese fum negru, intru in masina, imi cerea sa cumpar asigurarea, am cumparat, dar masina tot bubuita era, apoi zic sa fac video, ca imi arata HP la masina, cat se vede in video, si nu pot sa dau /repair.