Jump to content

[REZOLVAT]Bug Nea Firel (fix la terminarea eventului)

KawaBM
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau:BrotherBiggyG
Server:Rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului:Am postat si pe rpg.b-zone.ro iar Kelton a zis sa pun si aici. PS: am inceput o misiune Firel la ora 23:50 sperand ca apuc sa termin inainte de 00:00 cand se scotea eventul. Impresionant este ca m-a lasat sa fac misiunea toata fara sa iau kick sau nimic. am terminat misiunea pe la 00:08 si m-a dat inapoi la Firel cu mesajul normal "colecteaza de la FIrel" numa ca Firel a fugit cu banii.

Screenshot(s): link cu filmare:  https://streamable.com/dwn64k?src=player-page-share

Acuma stiu ca teoretic nu ar trebui sa iau banii...dar totusi eu am terminat complet misiunea si am primit si notificarea de "du-te si colecteaza" dar ar fi fain sa primesc aia 50-70k.

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.