Jump to content

Safe-zones are useless


Trevor Philips
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Trevor

Descrierea bugului: De ce pot trage in safe-zone?
Screenshot(s): 

 

Link to comment
Share on other sites

De lag. Safe Zone-ul nu blochează trasul cu arma, ci blochează damage-ul atunci când serverul apucă să detecteze faptul că jucătorul care trage sau care încasează glonțul se află în safezone. Dacă din variate motive e lag și ordinea pachetelor primite de către server nu e corectă, primind mai întâi pachetul că jucătorul a luat damage și apoi că se află în safe zone, e posibil să încaseze damage.

 

Te rog să încetezi cu ironiile pe care le arunci prin diverse comentarii, titluri. Nu ajută pe nimeni cu absolut nimic și riști sancțiuni dacă continui să le arunci la adresa staffului. Ai parte de buguri și în jocuri AAA, în sisteme de operare al companiilor care valorează triliarde de dolari. Crezi că ălora nu le pasă și de aceea nu le repară? Crezi că vrea cineva din domeniul IT să aibă buguri în produsul lor? Înainte de a arunca cu vorbe aiurea în cineva pune-ți și tu două întrebări banale și vezi dacă are sens ceea ce vrei să critici. Nu e vorba de nepăsare aici, e vorba complexitatea unor lucruri și dificultatea în a găsi anumite probleme care pot apărea în anumite situații, pentru că anumite lucruri apar doar în anumite situații restrânse care au loc doar în niște condiții specifice. Mai există apoi limitări ale arhitecturii folosite pentru un anumit produs. Mai există apoi probleme de conexiune care pot să aibă loc. Lista poate continua mult și bine, dar fără cunoștințe în domeniu nu știu în ce măsură poți înțelege, așa că mai bine să nu dau prea multe detalii și să păstrez lucrurile simple în speranța că poate așa se va înțelege.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.