Legendd Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 salut am pus harta pe m varianta .asi care trebuie pusa in folderul GTA si nu imi merge, aveti idee de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 Daca o descarcasi de pe forumul modurilor noastre acolo trebuie pusa, probabil are indicele de tasta schimbat si s ar putea sa o ai pe "Z" desi nu prea cred, incearca sa descarci alta de pe alt site, nu pot spune care vezi daca iti merge si daca iti merge inseamna ca trebuie bagata in CLEO, desi extensia spune ca e pentru sampfuncs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legendd Posted November 25, 2024 Author Share Posted November 25, 2024 11 hours ago, RW YuukiKING said: Daca o descarcasi de pe forumul modurilor noastre acolo trebuie pusa, probabil are indicele de tasta schimbat si s ar putea sa o ai pe "Z" desi nu prea cred, incearca sa descarci alta de pe alt site, nu pot spune care vezi daca iti merge si daca iti merge inseamna ca trebuie bagata in CLEO, desi extensia spune ca e pentru sampfuncs. A trebuie sa instalez visual c++ ca sa functioneze se poate inchide topic-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted November 25, 2024 Share Posted November 25, 2024 59 minutes ago, Legendd said: A trebuie sa instalez visual c++ ca sa functioneze se poate inchide topic-ul Am inteles, ma bucur ca ai rezolvat, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts