Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Surpriză de proporții la FCSB! Gigi Becali l-a invitat să plece, acum s-a răzgândit: "Îi prelungesc contractul!"

FROG ZEW
 Share

Recommended Posts

Surpriză de proporții la FCSB! Gigi Becali l-a invitat să plece, acum s-a răzgândit: Îi prelungesc contractul!

Gigi Becali anunță că îi prelungește contractul lui Vlad Chiricheș

După mai puțin de trei luni, Becali îl numește pe Chiricheș cel mai bun mijlocaș la închidere și anunță că acesta va fi noul său post. Mai mult, patronul campioanei susține că îi va prelungi înțelegerea fundașului, care este scadentă în vară.

"Am descoperit cel mai mare fundaș și mijlocaș central al României. Sunt încântat de el, nu știam despre Chiricheș că este așa. Nu-l veți mai vedea pe Chiricheș decât mijlocaș central și îi mai și prelungesc contractul! 

Eu cred că vom câștiga cu Olympiacos. Vor fi 9 jucători români pe teren. Să vadă și Burleanu treburile astea! Va fi cea mai puternic echipa pentru a câștiga, pentru a lua banul și pentru coeficientul UEFA", a spus Gigi Becali, la Orangesport.

Chiricheș (35 de ani) a ajuns să joace mijlocaș defensiv din cauza numeroaselor probleme de lot din tabăra lui FCSB. Fostul jucător de la Tottenham și Napoli are contract cu formația bucureșteană până în iunie 2025.

Gigi Becali, în septembrie: "Vlad Chiricheș vrea să continue. Mi-e jenă, lasă, treaba lui..."
Nemulțumit de prestațiile nesigure ale fundașului central, Gigi Becali a transmis în urmă cu mai puțin de trei luni că Vlad Chiricheș are șanse minime să mai joace la FCSB, motiv pentru care i-a propus rezilierea înțelegerii și ocuparea unui post în cadrul clubului.

"Eu am vorbit cu el. A zis că el vrea să continue. El vrea, dar n-are unde să continue. Nu poate să continue. Nu vrea, a zis că vrea să continue. Mi-e jenă, lasă, treaba lui. Ce să faci? El, dacă vrea să continue, ce să facem? Vrea să continue rezervă. Astea au fost cuvintele lui, că vrea să continue", spunea Gigi Becali.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.