TheRockstar Posted December 14 Share Posted December 14 Nick-ul tau: TheRockstar Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: Facusem un quest de ieri si inainte sa fac quest-ul de azi, a ramas 19/20 am zis ca poate e bug vizual, dar aparent nu este, nu am avut nimic in urma cu cadourile sau zile. Screenshot(s): https://imgur.com/a/ntLT5E3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 14 Share Posted December 14 Cred că nu înțelegi cum funcționează sistemul. Pentru a primi un premiu la santa's bag trebuie ca progresul tău 1 https://i.imgur.com/ntBiphN.png să fie de minim 20 de puncte și progresul total 2 să ajungă în capăt la 4000 de puncte. În acel moment ți se vor scădea din progresul tău 1 câte 20 de puncte dacă ai acest minim de 20 de puncte și vei primi premiu. Tu ai în acest moment 59 de puncte deoarece aveai 19 înainte de a face Quest, așadar insuficiente pentru premiu, iar între timp ai mai terminat o zi de Quest care ți-a adus alte 40 de noi puncte fără ca progresul total (cel de 4000 de puncte) să fie atins de restul jucătorilor. Repet, când acesta va fi atins, ți se vor scădea câte 20 de puncte și vei primi un premiu. Când va fi atins din nou, ți se vor scădea alte 20 de puncte și vei primi un premiu și tot așa până când punctele tale scad sub 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRockstar Posted December 14 Author Share Posted December 14 (edited) Pai si cum fac ca acele 19/20 sa dispara odata? Ca dau /startquest si zice ca am colectat deja cadourile necesare, ca daca am colectat deja toate cadourile ar trebui sa ramana 0/20, daca dau /q si am ramas cu progres 19/20, inseamna ca pot da /startquest si sa ma duc sa iau cadoul respectiv ultimul ramas sa continui progresul. Edit: si da, sunt la zi cu quest-ul, nu am nimic in urma. Edited December 14 by TheRockstar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 15 Share Posted December 15 Nu ai cum să faci să dispară și nici nu te încurcă cu ceva că sunt acolo. Punctele dispar strict când ai minim 20 și se atinge goalul global, scăzând câte 20 de puncte de fiecare dată. Ai 19 puncte pentru că a existat un bug care între timp a fost reparat și unde nu primeai ultimul punct dacă făceai questul în grup. La repararea bugului toată lumea care avea puncte a primit încă 10 manual de la noi, astfel că aveți mai multe decât ar trebui unii dintre voi. Faptul că ele apar acolo nu încurcă cu nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRockstar Posted December 15 Author Share Posted December 15 Am inteles, multumesc de raspuns domnule. O zi frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts