Jump to content

Bug Santa's Bag cadouri

Dexxxter.
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Dexxxter.
Server: rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului: Am patit asta si ieri, de pe la ora 7:00 am inceput sa-mi fac quest-ul, si am observat ca la santa's bag, cadourile pe care le strang eu, nu se pun in bag, dupa ora 8:00 imediat dupa payday, au inceput sa se adune cadourile in bag, dar nu cele adunate pana atunci, ci dupa payday-ul de la ora 8:00. Nu am bagat foarte tare de seama ieri, m-am gandit ca se rezolva, si am pierdut 19 cadouri. Astazi am patit acelasi lucru cam tot pe la 7, si nici astazi, nu mi s-au pus cadourile de la progres in bag. Acum am 1/20 de cadouri stranse, cele 19 de ieri nu s-au pus, mi s-a pus ultimul, iar de astazi niciunul nu s-a pus. 
Screenshot(s): 3CKj5xI.pngWyOKxnJ.pngtpaieFV.pngpPmrvem.png8xm0Q9B.png

Nu e bug. Între orele 2 și 8 dimineața nu se contorizează cadourile de la Santa Bag pentru a preveni potențiali abuzatori pe parcursul nopții.

Așadar dacă vrei să faci progres și la bag îți sugerez să-l faci în afara acestui interval.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.