Legendd Posted Wednesday at 10:12 PM Share Posted Wednesday at 10:12 PM Am o problema la SAMP, cand intru in joc din nou din alt-tab nu am sunet la joc cateva secunde / daca intru intr-un interior isi revine, aveti idee de la ce e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulrayne Posted Friday at 11:35 AM Share Posted Friday at 11:35 AM Salut, aceasta problema este oarecum una creata de jocul in sine. Ce iti pot recomanda eu este sa incerci prima si prima oara un fresh reinstall ( de pe o noua sursa de download ) pentru a vedea daca problema persista sau nu. A doua recomandare este sa incerci sa intri sa iesi din joc folosind comanda SHIFT + TAB. Daca problema persista te rog sa faci un video in care sa ne arati problema ta si sa o postezi in cadrul acestui topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted Friday at 05:10 PM Share Posted Friday at 05:10 PM Problema este din cauza jocului de pe site ul de unde l ai descarcat, care poate este neactualizat. Parerea mea este sa incerci o noua versiune de sa:mp tot R1 si sa vezi daca persista problema, daca nu sa incerci sa reintralezi driverele audio si fisierele audio pentru joc si daca problema persista poti reveni aici cu un mesaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts