Jump to content

Samsung Galaxy A36 apare la rândul său în imagini detaliate, pe 4 nuanțe; Nu scăpăm de muchiile groase ale ecranului

Kristi72
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy A36 apare la rândul său în imagini detaliate, pe 4 nuanțe; Nu scăpăm de muchiile groase ale ecranului</b>După ce anterior l-am văzut pe Samsung Galaxy A56 învârtindu-se precum într-o vitrină, acum este rândul fratelui mai accesibil Galaxy A36 să primească același tratament. În spatele acestor GIF-uri la 360 de grade se află nimeni

După ce anterior l-am văzut pe Samsung Galaxy A56 învârtindu-se precum într-o vitrină, acum este rândul fratelui mai accesibil Galaxy A36 să primească același tratament. În spatele acestor GIF-uri la 360 de grade se află nimeni altul decât Evan Blass care ne prezintă telefonul în 4 culori - alb, violet, negru și verde, toate desigur cu particula Awesome înaintea numelui.

La fel ca și A56 și modelul de față aduce un facelift vizual, cu principala modificare întâlnită în spate unde avem un modul de camere unificat, de forma unei pilule. În rest totul rămâne familiar, din păcate și muchiile groase din jurul ecranului la care Samsung nu vrea să umble dintr-un motiv sau altul, ceva ciudat atunci când ai în spate o divizie Display care se laudă cu cele mai noi tehnologii.

Telefonul are ramă metalică, iar la fel ca predecesorul în zona butoanelor fizice power/unlock și volum, sunt mici crestături ce amintesc de Galaxy Alpha și rama sa metalică, o noutate la vremea sa. Nici la dotări nu vom vedea schimbări majore, deși se vehiculează o tranziție către procesoare Snapdragon în loc de Exynos.

Să vedem dacă crește puterea de încărcare precum se vehiculează. Mă aștept ca debutul să aibă loc la MWC sau început de martie.  

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.