Jump to content

realme 14 Pro+: Design tip meduză, îşi schimbă culoarea şi e MEGA robust

Kristi72
 Share

Recommended Posts

<b>realme 14 Pro+: Design tip meduză, îşi schimbă culoarea şi e MEGA robust</b>realme 14 Pro+ vine să rescrie regulile designului premium. Cu o estetică inspirată din elemente marine, o construcție atent finisată și materiale inovatoare, acest model reprezintă un pas curajos înainte pentru brand

realme 14 Pro+ vine să rescrie regulile designului premium. Cu o estetică inspirată din elemente marine, o construcție atent finisată și materiale inovatoare, acest model reprezintă un pas curajos înainte pentru brand. Acesta este primul smartphone din lume care utilizează tehnologia termocromică sensibilă la temperatură, integrată în varianta Pearl White. Inspirat de creaturi marine precum meduzele și caracatițele, acest sistem permite schimbarea culorii spatelui dispozitivului în funcție de temperatură.

Atunci când mediul înconjurător scade sub 16°C, spatele trece de la alb sidefat la un albastru vibrant, oferind un efect vizual deosebit. Cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât schimbarea se produce mai rapid. realme a colaborat cu renumitul studio danez Valeur Designers, cunoscut pentru proiectele sale alături de Bang & Olufsen, pentru a realiza un spate unic inspirat din textura scoicilor. Fiecare unitate a versiunii Pearl White beneficiază de o suprafață mată realizată cu pulbere organică de scoică, oferind un finisaj elegant și distinctiv. Procesul de fabricație folosește 95% materiale eco-friendly, asigurând biodegradabilitate și eficiență energetică

Pe de altă parte, varianta Suede Grey introduce primul finisaj din piele vegană bio-based din segment, cu un strat suplimentar de fleece care oferă o senzație de confort premium.

Acest material nu doar că este plăcut la atingere, dar este și rezistent la uzură, murdărie și alunecare, fiind ideal pentru utilizarea zilnică. realme 14 Pro+ impresionează prin profilul său ultra-subțire, de doar 7,99 mm (varianta Pearl White) și 8,29 mm (varianta Suede Grey), ceea ce îl face unul dintre cele mai subțiri telefoane cu baterie de 6000mAh. Carcasa quad-curved asigură o prindere confortabilă și ergonomie excelentă, fiind un exemplu de echilibru între estetică și funcționalitate.

Datorită certificării IP69/IP68/IP66, realme 14 Pro+ este unul dintre cele mai rezistente telefoane din segment, oferind protecție completă împotriva apei, prafului și jeturilor de apă la presiune înaltă. Telefonul poate fi scufundat în apă până la 2 metri timp de 48 de ore fără probleme, fiind protejat inclusiv împotriva cafelei vărsate sau spălării accidentale în mașina de rufe.

Eu l-am găsit comod, manevrabil, spatele curbat stă bine în palmă, dar pentru mâna mea e cam lung şi lat. Stă bine la aderenta şi nu am simţit că l-aş scăpa nici măcar o dată în periplul meu în Barcelona. Aș menţiona şi că în față avem protecţie Gorilla Glass 7i, iar rama şi spatele sunt fabricate din plastic. 

Sursa