Jump to content

MWC 2025: Apple Vision Pro are rival! Samsung Project Moohan rulează Android XR şi e arătos

Kristi72
 Share

Recommended Posts

<b>MWC 2025: Apple Vision Pro are rival! Samsung Project Moohan rulează Android XR şi e arătos</b>M-am întors la standul Samsung de la MWC 2025, pentru că uitasem ceva. În afară de a prezenta Galaxy A36, A56 şi Galaxy S25 Edge, mai era ceva interesant acolo. E vorba despre Project Mohan, adică ochelari XR, gândiţi ca răspuns la Apple Vision Pro

FacebookTwitterPinterestGoogle+

M-am întors la standul Samsung de la MWC 2025, pentru că uitasem ceva. În afară de a prezenta Galaxy A36, A56 şi Galaxy S25 Edge, mai era ceva interesant acolo. E vorba despre Project Mohan, adică ochelari XR, gândiţi ca răspuns la Apple Vision Pro. Avem detalii şi impresii despre ei mai jos.

În primul rând, numele "Moohan" se traduce în "infinit" din sud-coreeana, o aluzie la imersiunea oferită. Headsetul are formă de ochelari de schi, dar pare mai compact decât Apple Vision Pro. Are ecrane micro-OLED cu rezoluţie foarte ridicată. Conform scăpărilor ar fi unele de 1.3 inch, cu rezoluţie de 3552 x 3840 pixeli, adică o densitate de aproximativ 3800 ppi. 

Headsetul va opera pe bază de Android XR, o versiune a platformei Android gândită pentru terminalele XR. Va fi compatibil şi cu aplicaţii Android existente şi va suporta experienţe noi XR. Produsul va folosi Google Gemini AI, pentru o experienţă conversaţională şi naturală. Are 4 senzori Sony integraţi, pe care i-am văzut chiar eu la faţa locului. Lansarea ar avea loc în a doua parte a anului, poate la IFA, poate odată cu Galaxy Z Fold 7 şi Z lip 7.

Speculaţiile indică un preţ sub 1500 de euro.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.