Jump to content

[REZOLVAT]Comanda /ticket

TLG 5stackz
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Asta
Server: RPG1
Descrierea bugului: Am mai reclamat problema asta conducerii SFPD și ni s-a comunicat că ar fi de vină lagul. Am precizat că nu are cum să fie lag deoarece [/confiscate] și chatul funcționează în mod normal. După care s-a dat vina pe CMD. În dovada de mai jos pățesc aceeași problemă fără CMD, la o oră care nu e de vârf să se dea vina pe lag / flood.
De asemenea mai atașez încă o situație întâmpinată astăzi în jurul prânzului, altă oră care nu e de vârf.

Screenshot(s): https://youtu.be/fFL7tGdZmw8    - Aici este încercarea de la prânz. M-a lăsat să-i dau amenda de la distanță foarte mare.
https://youtu.be/D1F3wJnLFkk   - Aici este aceeași situație doar că nu am folosit CMD pentru a arăta că nu e din cauza lui. Se poate vedea că putem scrie normal pe chat fără nicio problemă și nu are nimeni Desync, deci nu e lag.

Am explicat pe discordul staffului dar îți explic și ție, comenzile [/ticket] și [/ft] execută niște instrucțiuni numite interogări în care solicită bazei de date niște informații, în cazul la [/ticket] verifică dacă ai mai dat amendă la același jucător în ultimele 60 de minute. Din cauza floodurilor e foarte posibil ca rareori interogarea respectivă să dureze mai mult să se trimită spre baza de date și să se întoarcă înapoi către server cu un rezultat, până nu se întoarce dialogul nu se deschide. Când se întoarce dialogul se va deschide sau va da eroare că i-ai dat amendă aceluiași jucător în ultimele 60 de minute.

Treaba asta e normală și utilă ca să nu se blocheze serverul în caz de flood, se numește executare asincronă. Au mai fost topicuri în trecut legat de comenzile respective că ar avea uneori timpi mari de execuție, dacă vor mai fi raportări de genul destul de dese care să ne indice că e o problemă generală vom rescrie interogările respective dacă vom putea să le optimizăm cumva. Deși țin minte c-au mai fost optimizate în trecut.

Floodul poate fi la orice oră, nu doar seara, nu înseamnă că flooderul are un interval orar în care "muncește".

Sfatul meu e să nu spamezi [/ticket] și ENTER dacă vezi că nu funcționează, ci să aștepți să se deschidă dialogul că se va deschide, dacă spamezi nu faci nimic.

11 minutes ago, Madalin said:

Sfatul meu e să nu spamezi [/ticket] și ENTER dacă vezi că nu funcționează, ci să aștepți să se deschidă dialogul că se va deschide, dacă spamezi nu faci nimic.

Și în situația prezentată în dovada de la prânz, în care i-am dat ticket de la distanță mare, jucătorul nu poate accepta amenda de la distanță.
Dacă eu îi confisc permisul și ofer amenda cu delay, perioadă în care el pleacă pentru că nu vede amenda, eu ce îi fac?

Dacă îl las fără amendă și doar îi iau permisul e FW pentru că nu am oferit sancțiunea complet.
Dacă îi dau SMS pe joc după ce i-am oferit amenda să stea să o plătească e iarăși FW pentru că nu am voie să comunic cu suspectul de la distanță.
Dacă îi dau /cancel ticket și wanted pentru neplată amendă are argumentul că n-a primit amenda și nu e vina lui că nu merge sistemul.
Neconformare nu îi pot da pentru că a oprit să-i iau permisul și să-i dau amenda.

Dacă se poate o clarificare pentru situația de mai sus ca să nu existe probleme (atât nouă ca membrii PD cât și jucătorilor) și să le comunic și colegilor ar fi minunat, mulțumesc.

58 minutes ago, TLG 5stackz said:

Și în situația prezentată în dovada de la prânz, în care i-am dat ticket de la distanță mare, jucătorul nu poate accepta amenda de la distanță.
Dacă eu îi confisc permisul și ofer amenda cu delay, perioadă în care el pleacă pentru că nu vede amenda, eu ce îi fac?

Dacă îl las fără amendă și doar îi iau permisul e FW pentru că nu am oferit sancțiunea complet.
Dacă îi dau SMS pe joc după ce i-am oferit amenda să stea să o plătească e iarăși FW pentru că nu am voie să comunic cu suspectul de la distanță.
Dacă îi dau /cancel ticket și wanted pentru neplată amendă are argumentul că n-a primit amenda și nu e vina lui că nu merge sistemul.
Neconformare nu îi pot da pentru că a oprit să-i iau permisul și să-i dau amenda.

Dacă se poate o clarificare pentru situația de mai sus ca să nu existe probleme (atât nouă ca membrii PD cât și jucătorilor) și să le comunic și colegilor ar fi minunat, mulțumesc.

Îi spui să aștepte ca să-i oferi amenda dacă vezi că e lag, dacă pleacă, wanted de neconformare ordin.

Edited by Madalin

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.