Andreiaza Posted March 13 Share Posted March 13 Nick-ul tau: ANDREIaza Server: rpg.b-zone.ro:7777 Descrierea bugului: Dupa terminarea questului am dat sa plec spre mirela pt ca aveam cp si mesajul informativ de jos si pe drum mi se schimba cp ca am lovit hotkife ul si trb sa l repar, in cp nu pot intra, quest ul era finalizat, si la mirela nu avem nimic sa il pot finaliza. Am facut un video n am ss uri. Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreiaza Posted March 13 Author Share Posted March 13 Update: nu pot face quest ul deoarece daca ating sau ajung intr o anumita zona mi se muta iar cp ul si cand ajung la mirela nu pot finaliza questul..... 1 minute ago, Andreiaza said: Update: nu pot face quest ul deoarece daca ating windsor ul sau ajung intr o anumita zona mi se muta iar cp ul si cand ajung la mirela nu pot finaliza questul..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arker IMPERIAL Posted March 13 Share Posted March 13 Same problem. Si mai multe intalnite: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard.. Posted March 14 Share Posted March 14 (edited) La fel si eu: https://imgur.com/a/NpvZFNR . Un quest nu sunteti in stare sa il faceti, mai il faceti si cu poveste sa dureze o gramada de timp si la final se buguieste. Mai simplu faceti un quest cu 150 de obiecte si gata. Edited March 14 by Eduard.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted March 14 Share Posted March 14 Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts