Jump to content

Samsung Galaxy Z Flip5 şi Fold5 vor rata aceste funcţii AI din One UI 7.0

Shirogane
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy Z Flip5 şi Fold5 vor rata aceste funcţii AI din One UI 7.0</b>Acum că am aflat că One UI 7.0 are dată oficială de lansare - 7 aprilie 2025, descoperim şi ce va lipsi de pe terminalele pe care ajunge. În primul rând se lasă cu întârzieri şi apoi se lasă cu funcţii lipsă

Acum că am aflat că One UI 7.0 are dată oficială de lansare - 7 aprilie 2025, descoperim şi ce va lipsi de pe terminalele pe care ajunge. În primul rând se lasă cu întârzieri şi apoi se lasă cu funcţii lipsă.

Cine are terminale puţin mai vechi va aştepta mai mult de 7 aprilie, se pare. Posesorii de Galaxy Z Fold5 şi Galaxy Z Flip5, terminale lansate în 2023 nu vor primi două funcţii cheie. E vorba despre Audio Eraser şi funcţia de căutare pe baza limbaj natural, din aplicaţia Settings. Aceasta din urmă implică o funcţie inteligentă de căutare integrată în aplicaţia Settings, care îţi permite doar să descrii ce cauţi, dacă nu cunoşti numele exact al funcţiei propriu-zise.

Un exemplu este "îmi simt ochii obosiţi", care te va duce automat în zona Eye Comfort Shield. Ei bine, asta va lipsi pe pliabilele Samsung lansate acum 2 ani. Apoi avem Audio Eraser, care îţi permite să înlături sunetele nedorite sau zgomotul cu doar câteva apăsări pe ecran. Atunci când filmezi ceva poţi amplifica sau estompa fie voci, fie muzică, fie zgomot de fundal.

Galaxy S25 are această funcţie şi a ajuns şi pe S24. Pe S23? Nu băgăm mâna în foc.

SURSA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.