Arker IMPERIAL Posted May 5 Share Posted May 5 (edited) Nick-ul tau: rpg2_ArkerR. Server:RPG 1 Descrierea bugului:Am pescuit 19 pesti si dupa am fost la 24/7 sa ii vand, dar cand s-au vandut am primit doar 3 pct de maraton. Nu stiu ce calcule s-a efectuat luand in considerare pct de maraton cand ati schimbat job-ul, dar 19 pesti * 1peste vandut=2pct maraton, nu fac 3pct cat am primit eu. Alta incercare a fost cu 5 pesti prinsi/vanduti si am primit 1 pct de maraton. Nu am o problema cu punctele, dar trebuie alta formula de calcul. Screenshot(s): https://imgur.com/HDBV5uH - https://imgur.com/EJhXfKE Edited May 5 by Arker IMPERIAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 5 Share Posted May 5 Informațiile vizavi de punctare le regăsești în update log pe website: Vânzarea peștilor în magazinele 24/7 oferă acum jucătorilor Puncte de Skill la Pescar, Puncte Marathon și XP la Clan, în funcție de nivelul și cantitatea peștilor vânduți. Tier 1 Fish factor - 0.1 Tier 2 Fish factor - 0.2 Tier 3 Fish factor - 0.2 Tier 4 Fish factor - 0.3 Tier 5 Fish factor - 0.3 Tier 6 Fish factor - 0.4 Tier 7 Fish factor - 0.5 Tier 8 Fish factor - 0.6 Formula(valori pentru vânzarea peștilor la 24/7): ClanXP/ MarathonPoints / Job Skill Points = Tier XP Factor × Quantity of Fish Sold (e.g ~ 2 Tier 8 fish sold => 0.6 × 2 = 1.2 => 1 Point) Punctele diferă în funcție de tipul de pește prins (tierul acestuia) și cantitate. Având în vedere că ai abia skill 3, ai prins pești de la tier 1 până la 3 maxim. Dacă luăm în medie coeficientul de 0.2 de tier 2 și înmulțim cu 19 pești cât ai în imaginea ta, obții 3.8 puncte, care în joc înseamnă 3 puncte de skill, maraton și clan xp. Singurul bug care este e faptul că nu am actualizat pe maraton points câte puncte poți primi de la pescar. Vom actualiza și informația de acolo, însă e mult prea dinamică ca să fie foarte precisă pentru că vezi și tu cum e formula de calcul făcută. Nu primești 1 punct de XP pe pește pentru că peștii se prind foarte repede acum și se prind multipli pești. Poate că vom mai umbla puțin la formulele de calcul, însă nu cu mult, dar asta pe când vom finaliza și partea de barcă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts