DaDuSH Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 vreau sa particip la Sotw, cel actual e 40 si vreau sa fac o imagine ( http://img413.imageshack.us/i/6119.jpg/ ) de 450x220 dar nu imi iese si nush dc unde trebe sa intru si ce trebe sa fac ca sa le setez? am facut 1 data asa la sotw 39 dar am uitat cum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirtz Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Pai , deschide photoshop , dai sus File > New document , sau mai simplu CTRL + N , seteaza acolo dimensiunile , apoi dai File > Place , si baga imaginea respectiva , apoi , tinand apasat Shift trage de colturile imaginii pentru a iesi o semnatura calumea Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDuSH Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 e pt adobe ps cs3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 File -> New -> Setezi dimensiunile cum vrei (in pixeli, nu inch), rezolutia o setezi de preferat la 300. Vei obtine o foaie noua. File-> Open, si selectezi imaginea din PC-ul tau. Acum tragi cu Move Tool(tasta v), imaginea ta, in fisierul deschis mai devreme. Redimensionezi si asta e tot. Pentru toate Photoshop-urile. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts