Andr666 Posted June 30 Share Posted June 30 Nick-ul tau: Andr. Server: RPG1 Descrierea bugului: Se pune zile in continuare la maraton si se da claim si la zilele urmatoare. (am realizat tarziu farmand argint pentru mester sa am pentru urmatoarea zi, si din neatentie mi-am dat seama) Screenshot(s): https://imgur.com/a/8G5zqUX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 30 Share Posted June 30 Din updates log: Sistemul de maraton a fost modificat, zilele acestuia vor putea fi completate indiferent de ziua în care se află maratonul, cu XP sau cu Skip cu Gold. Punctele în plus care depășesc limita maximă de XP a zilei respective vor fi transferate zilei următoare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 30 Share Posted June 30 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts