Jump to content

Version 2 GTA Real -Life (B-Zone)

FiestaZero

Recommended Posts

Screen NEW VERSION ! REALESE in 2 day ! Imi pare rau ca nu vam oferit support dar am avut un deces in familie azi am ajuns... NU DATI LOCK !

OLD TOPIC : http://b-zone.ro/forum/topic/47865-new-skin-new-car-new-mode-gta-san-andreeas/ ( CLICK )

Update:

*Fix bug's texture

* Fix TCC car and add new car

* New HeliCopter Police

* New Truck

* New weapons

* Some skin fix

* Fix : Crash

'

* Taxi Crash : Repair

'

SS:

50474881807005860262_thumb.png

29649313766068507693_thumb.png

75279107724783523066_thumb.png

49947856134204708359_thumb.png

70721206920988888362_thumb.png

33725020524255525801_thumb.png

31892587344721688822_thumb.png

Propuneri si Support postati aici , va rog sa nu mai faceti commentari inutile !

Frumos,dar pentru uni le poate afecta jocul din cauza componentelor slabe,va sfatuiesc cei cu pc slabe cu bagati modurile,puteti lua crash,lag,erori,etc...

Va rog abtinetiva de la cometari inutile

cum naiba sa ne abtinem :)) in primul rand sunt urate tare, in al 2-lea rand este un mod pe care sil poate instala oricine, dc ai facut topic?? , cred ca fiecare alege ceea ce ii place, toti stim sa dam un search

pe google si sa ne alegem moduri care ni se potrivesc.... daca o sa se continuie tot asa o sa se ajunga sa fie cate un topic ptr fiecare mod.... chiar nu e necesar....

Asa...Deci tu ai cautat cateva moduri care eu am reusit sa le gasesc de cand jucam pe un server cu 30 de playeri, le-ai bagat in gta3.img si gata ai facut pack "GTA Real life"...Daca tot incerci sa fii interesant ca esti tu mare modder, macar straduieste-te sa cauti niste moduri bune, nu moduri care zici ca le-ai scos de pe Disney Channel...Si eu ma gandeam la un moment dat sa uploadez gta3.img-ul meu si sa il pun aici ca sa il poata lua si altii, insa, totusi, eu am moduri mai multe, mai bune, si le testez in toate felurile posibile inainte sa le tin...De la gta3.img-ul tau oamenii iau crash, erori, sau merge jocul sacadat.Mai bine ceri unui admin sa inchida topicul si mai inveti sa modezi, si cand reusesti sa devii mai bun, numai ATUNCI sa mai faci un release la "GTA Real life"-ul tau...Bafta

Sukhoi - Copil la pubertate

valentinnn - Copil de azil

NO COMMENT ! Am invatat sa ignor copii care inca nu au buletin

Asa deci acum incepi sa faci crize ca de ce ti-am zis un adevar...Copil la pubertate zici tu ca sunt?Asa, doar ca sa stii, am 17 ani, implinesc 18 in Februarie pe 27, deci am trecut de mult de pubertate.Eu ti-am dat un sfat ca sa nu te mai critice lumea ca de ce nu-s bune modurile, tu faci crize de copil de 8 ani la care i-ai luat masinuta...Du-te frate si nu te mai intoarce, lumea n-are nevoie de tine.

Da ce cauti tu in topicul asta cu ce te deranjeaza pe tine? sunt o groaza de playeri care il folosesc si sunt foarte multumiti de el am cate 20 de pm zilnic in care ofer support si fixuri , nu am nimik cu nimeni dar incompetenta unora chiar ma deranjeaza dar ai dat replay doar ca sa te afli in treaba !

Sukhoi - Copil la pubertate

valentinnn - Copil de azil

NO COMMENT ! Am invatat sa ignor copii care inca nu au buletin

Mai desteptule este doar adevarul uitate la tine ai un mod de tot .... si cica ai cate 20 PM ptr suport :)) chiar ma faci sa zambasc , Eu cand imi luam buletinul tu erai cat el la inaltime.... chiar crezi ca m-am bagat asa aiurea? ei bine afla ca nu, si uitate la tine jignesti ca un copil care nu stie cum sa se mai apere si cum sa nu cada de........

Nu vreau sa ma cert cu nimeni si nici cu tine, dar asa e firea mea spun adevarul in fata, cfiar daca pe multi ii deranjaza.... mi se pare mai onest asa. Si nu m se pare frumos din partea ta sa ne jignesti asa....imi zici tu mie ca sunt copil de azil, nu ma lua cu DEX ca nu tine si am mai facut un post referitor la asta, dar am o intrebare copii de azil ce fel sunt in opinia ta? ce au diferit?

E interesant, intrebare, iti afecteaza Sa:Mp, adica daca iei crashuri si cat de usor se poate sterge.

EDIT: Poti posta niste imagini cu modificari la mafioti?

Nu inteleg , pentru ce ai mai facut un topic, daca ti sa spus in topicul celalalt sa nu mai faceti atatea topicuri cu moduri sau ceva de genu, de ce mai faci iar unu? + ca nu e nimic util aici, si nici macar nu e linku de download, oricine poate da search pe google si sa-si puna ce mod vrea , in concluzie, topic inutil .

e lock celalat topic esti cam aiurit RyddeR... lam facut pentru cei care nu stiu sa isi bage moduri si modul este facut destul de bine . Iar in concluzie replay tau este inutil

Eu nu cred ca postul meu este inutil, ai pus doar niste poze, ce ajuta ele? Sa vada lumea ca ai tu moduri? pe cine intereseaza daca ai tu moduri sau ce moduri ai? dupa cum am mai spus, fiecare isi paote descarca ce mod doreste, si.. mai invata Romana, ca vad ca nu prea poti a scri corect .

P.S: Voi cere warn-up, pentru limbajul tau .

Fara suparare dar topicul asta e total aiurea, nu-si are niciun rost ... ai pus cateva moduri si gata, "hai sa-i dau numele GTA Real Life ca doara eu am pus toate modurile". Nu comentam nimica daca modurile erau facute de tine dar sa iei niste moduri de pe net si sa le pui in joc "stie orice prost".

PS: Cine vrea moduri n-are decat sa caute pe Google iar dupa 2 zile sa le dezinstaleze pt ca nu-i merge bine jocul.

CLOSED!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.