SkyLine.. Posted July 30 Share Posted July 30 Context: Urmaream un jucator care avea wanted cu drept de predare. Respectivul nu a oprit si i-am acordat Runner. Aici intervine si problema cu [/ID]. Respectivul juca pe contul mare iar eu cand am dat [/SU XCT] serverul ia gasit un cont secundar pe care-l avea online. Nu mi se pare normal ca atunci cand dai [/ID XX] sa apara un singur cont. Ar trebui sa apara toate conturile online din momentul respectiv care contin ,,XX'' Las mai jos un scurt exemplu. Consider ca respectivul BUG este o problema serioasa din care puteam foarte usor sa ma aleg cu FW. Noroc cu celalant jucator ca a fost intelegator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xctpro Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) confirm problema /t xct text , trimite sms la contul xct. in loc sa trimita la xct dupa cum se vede, cautarea se face si pe tag, ar trebui sa fie doar dupa nume, nu si dupa tag Edited July 31 by xctpro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted August 3 Share Posted August 3 Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts