Jump to content

[REZOLVAT]Bug /ID

SkyLine..
 Share

Recommended Posts

Context: Urmaream un jucator care avea wanted cu drept de predare. Respectivul nu a oprit si i-am acordat Runner. Aici intervine si problema cu [/ID]. Respectivul juca pe contul mare iar eu cand am dat [/SU XCT] serverul ia gasit un cont secundar pe care-l avea online. Nu mi se pare normal ca atunci cand dai [/ID XX] sa apara un singur cont. Ar trebui sa apara toate conturile online din momentul respectiv care contin ,,XX'' Las mai jos un scurt exemplu. Consider ca respectivul BUG este o problema serioasa din care puteam foarte usor sa ma aleg cu FW. Noroc cu celalant jucator ca a fost intelegator.

confirm problema

/t xct text , trimite sms la contul xct. in loc sa trimita la xct

dupa cum se vede, cautarea se face si pe tag, ar trebui sa fie doar dupa nume, nu si dupa tag

Edited by xctpro

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.