Jump to content

Casuta pentru introducere a parolei nu apare

GabyNice
 Share

Recommended Posts

Just now, Madalin said:

Ai încercat să te conectezi de mai multe ori în intervale diferite de timp?

Da, cel puțin la un interval de 1-2 ore. Am încercat la orele 16-17, înainte să postez pe forum. Nu cred că e vorba despre o "instalație rea" deoarece orice alt server merge să mă conectez. Iar dacă e vorba de posibile indicii oferite erori, nu am primit nimic, SS-ul oferit este singura dovada despre problemă.

1 minute ago, GabyNice said:

Da, cel puțin la un interval de 1-2 ore. Am încercat la orele 16-17, înainte să postez pe forum. Nu cred că e vorba despre o "instalație rea" deoarece orice alt server merge să mă conectez. Iar dacă e vorba de posibile indicii oferite erori, nu am primit nimic, SS-ul oferit este singura dovada despre problemă.

Pe alt cont îți funcționează?

1 minute ago, Madalin said:

Pe alt cont îți funcționează?

Am testat acum si nu, nu funcționează. Din nou, nu apare căsuța. Am să încerc să văd dacă are legătură cu modurile (project 2dfx, essentials pack, SKYGFX). Deși din moment ce problema e doar pe B-zone, orice alt server popular merge, nu aștept un rezultat diferit

2 minutes ago, GabyNice said:

Am testat acum si nu, nu funcționează. Din nou, nu apare căsuța. Am să încerc să văd dacă are legătură cu modurile (project 2dfx, essentials pack, SKYGFX). Deși din moment ce problema e doar pe B-zone, orice alt server popular merge, nu aștept un rezultat diferit

Încearcă cu un GTA curat.

2 minutes ago, GabyNice said:

Tot nu merge, și cu jocul 100% vanilla.... din nou, tehnic mă conectez dar nu apare căsuța de introducere a parolei, ca să încerc să detaliez, și dacă scriu să-mi bag parola, nu merge deoarece îmi apare chatul de la samp cand încerc să o introduc

ok, am dovezi noi.... scuze ca omit diacriticile/punctuatia dar asta nu are nici un sens.... am luat ip ban incorect.... nu am incercat niciodata sa trisez sau sa fac tranzactii frauduroase. ultima data cand am intrat pe server a fost pe data aceasta.image.png?ex=68999b0d&is=6898498d&hm=a8b

image.thumb.png.6977a3502194570c845435e14266b4ea.png

habar nu am ce a cauzat acest ban, sau daca a fost o eroare din partea unui admin, sau chiar un bug. sunt deschis sa cooperez pentru unban pe ip

Am rezolvat.... in caz ca altcineva mai are probleme similare, sugerati-le sa-;i schimbe ip-u..... avand in vedere ca recent am avut non stop pana de curent, probabil am prins un ip care fie a fost deja banat, fie a fost o eroare de sistem. in orice caz va multumesc pentru ajutor. seara faina!

11 hours ago, GabyNice said:

Am rezolvat.... in caz ca altcineva mai are probleme similare, sugerati-le sa-;i schimbe ip-u..... avand in vedere ca recent am avut non stop pana de curent, probabil am prins un ip care fie a fost deja banat, fie a fost o eroare de sistem. in orice caz va multumesc pentru ajutor. seara faina!

Da, am văzut azi că ai IP-ul banat, nu te-a banat nimeni, ți-ai resetat routerul și ai avut ghinionul să prinzi IP-ul altuia care a fost banat, ți l-am debanat.

Edited by Madalin

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.